hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 124> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Fany, ojačana uspomenama i ljubavlju našla si snage za nastaviti svoj put. Neka ti bude sretan i pun dobrote! Veliki pozdrav Hugiću, kako je on?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bugice i tebi hvala na posjeti i lijepim željama
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
glikice, korijenko hvala na lijepim željama a proljeće i moj vrt če mi pomoći da dođem malo sebi, e vala imam kome i doći veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ovo je za mene novi vrt, obzirom da sam relativno nova na forumu, tek sad sam ga otkrila. Jako mi se sviđa, trubice pogotovo.
Za tvoj povratak na forum želim ti što manje tuge, puno dobre, odlične vožnje i mnogo prelijepog cvijeća.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sretno za volanom i drago mi je da ponovno vrtlariš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Često nas život ne pita da li mi nešto hoćemo ili možemo, jednostavno nas dovede u situaciju da moramo......samo hrabro naprijed ! Uživaj u svojim biljkama, za nas cvjetoljupce je to najbolja terapija za sve boljke !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dijana nisa hvala na posjeti,dijana kada se nešto mora nije ni teško obzirom da ja imam skoro 60 godina i sama sam ostala to me prisililo da počnem voziti
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Fany, lijepo da si ponovno s nama, sretno
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svaka čast da si nakon 30g sjela za volan.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
hvala na lijepim željama
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretno za volanom.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
jesam draga moja morala sam prodati pežoa koji smo imali jer je bio veliki za mene koja nije sjela za volan duže od 30 godina, sad ćemo moj hugo i ja u obilazak,hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jesi li se ti to ponovila?!
Pa čestitam! Sada ste ti i Hugo svoj na svom.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dugo nisam bila u svom tj. huginom kutku,sve što mi se dogodilo nisam imala volje ni za ćim vikendicu sam zanemarila i evo više od 6 mjeseci nisam išla ,a nisam ni mogla jer u autobus neće brimiti hugu evo sada sam stala na četiri točka i odma odšetala do modraca nešto sam slikala da vam pokažem
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |