Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 76> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo žene ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno.Sad mali irisi a onda "veliki".Volim to cvijeće jako a ti imaš!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
opet nas iz hladnih krajeva uzbunjuješ iz totalno snijegom zatrpanih vrtova.ovi mini irisi su extra, to još nisam vidjela uživo.kupila sam neke lukovice irisa koji su na slici kao tvoji, ali nigdje ne piše da su mini.volim sitno i nisko cvijeće.a ove perunike moraju cvijetati ko lude jer su s ljubavlju kupljene. a ti draga antonija baš si sretnica što si sve ovo uživo vidjela.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E ne znam šta prije napisat,proljeće hercegovačko prekrasno,pokloni su zaista predivni,znam da ti voliš perunike zaista su boje interesantne ,a posjet naše drage Antonije ,šta reči,prava drugarica,vjerujem da ste uživali u razgovoru o cvjećkama bravo,bravo zaista ljubav prema cvijeću spaja ljude
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mila, daj ubaci par slikica cijelog vrta, da se i mi divimo a ne samo Antonija!!!!
Ona dođe jednom "u živo" i vidi sve odjednom, a mi ![]() Mini iris je prekrasan!!!!! ![]() Uuhhhh jedva čekam proljeće kod tebe, želim ti tisuću perunikinih cvijetova!! ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,vjerijem da si uživala u ovom lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno, sve je tako lijepo da bi i ja to voljela vidjeti uživo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i ja isto!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Drage moje djevojke i ja bih voljela da ste malo bliže , tako bih vas rado dočekala u svom vrtu i u svom domu. Ako vas ikad put nanese kroz Hercegovinu, svratite, vrata mog doima su vam uvjek otvorena.
Kad sam vam se priključila na CIF-u nisam ni slutila da ću zahvaljujući ovom forumu upoznati toliko divnih i dragoh osoba. Hvala svima na posjeti mom vrtu . ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga tikvic evo mene i iz dalekog linca setam tvojim vrtom i odmaram dusu tu sam kod djece a obilasci garden centara su neizostavni pripremam se za novu sezonu
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Surer Fani! Samo ti uživaj i napuni baterije za novu cvijetni sezonu.
Baš me zanima koje ćeš sve cvijećkice donijeti iz Austrije. Očekujem iscrpan izvještaj kad se vratiš! Sa slikama naravno |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageS ![]() Uploaded with ImageShack.ushack.us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
a kod tebe je već sada predivno,pozdrav
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajme tikvić kako je sve već rascvjetano kod tebe.
Šumske anemone, plavi mini irisi, mini narcise... ajmeeee, gdje si kupila te mini irise i ostalo?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve boje zastupljene u tvom vrtu - baš je preslatko, šafrani su tako nježni, a sunovrati dvobojni, ta bijelo žuta kombinacija mi je najbolja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Pokaži nam molim te jednu panoramsku da vidimo ovu ljepotu u komadu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |