moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I na kraju jedna lijepa sadnica Clerodendruma bungei, no nažalost imao je povenulo lišće pa ga nisam slikala, čim malo živne stavim ga ovdje...
Što reći nego samo još jedno veliko,veliko Hvala Kamelia! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li clerodendron mora po zimi u kuću?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Milice koliko sam shvatila,a i malo čitala taj bez problema prezimljuje vani..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo o ovom se Clerodendrumu radi....( slika je posuđena s neta..) ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bogami draga, lijepo si se ponovila!!!
Veeeeeliko bravo za Kameliju i njeno divno velikodušno srce. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepo si obnovila svoj biljni fond Monstera, nadam se da ce ti se sve lijepo primiti. Malko sam ti zavidna na ruzicastom bagremu
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moji susjedi imaju dosta ovih biljaka clerodendron), posadila sam ovdje dvije a imam namjeru i ponijeti pa me zato zanima.
|
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Draga monstera, uživaj u novim biljkicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da draga moja i ja to kažem! Ma meni ste svi divni i dragi,ali nažalost neki od vas ste mi jako daleko...ali nikad se ne zna, možda se nekad i sretnemo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Milice slobodno ih ponesi doma, sigurno će uspjeti,evo potvrdit će ti i naša Kamelia da te biljke rastu kao lude i u kontinentalnim uvjetima.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Puno,puno draga moja na tvojoj dobroti i velikodušnosti, ženo imaš ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Carol nadajmo se da će sve uspjeti, Hvala ti na lijepim željama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moram još nešto dodati u vezi Clerodendruma, malo sam nešto tražila o njemu i pronašla da se na njega treba paziti,inače se raširi posvuda kao lud... jako je invazivna biljka..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidjela sam da je jako invazivan a od njega su formirali zgodno stabalce....
|
|
|
|
![]() |
|
Ja mislim da on i jest kao malo stabalce i bez formiranja,nije mi baš poznat,ali vidjet ćemo kako će napredovati kod mene...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Vidim ja da si ti našla dobru pekaru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Samo ti Jaca zezaj
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
prekrasno:
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Jaca, Kamelia, ma cure moje bolje se i zezati nego plakati, što mene očito ovo drugo izgleda više prati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |