VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 43> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je ovo prekrasno, znači put pod noge pa u Malinsku:
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Niti i Malinsku niti u Omišalj, već k meni, Glikice !! Puno sam ti bliže !! ![]() Belina, mahala sam i mahala i prošli četvrtak i subotom kad kad sam prelazila Rijeku, lijevala je kiša nad Opatijom i Rijekom !! Jel koja kap došla i do tebe!!! Liriope su ti prekrasne !! A sad prošeći do mene i vidi moju !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Belina, ono ti ni heucera, to ti je japanska anemona i to će bit "Serenada"...... ja san ih svima djelila, vjerojatno je i ta z mojga vrta a mislin da san ti dala i belu...... Zapisala san kako se bela liriopa zove pa ću ju provat nać.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
travica moja je liriopa muskari-moneymaker-MONRO,MM(valjda po njoj)pusa,
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Navrati opet,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo i ja maham....
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Treba mahati sa Učke !!! Da Belina vidi !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepi pozdrav s kopna
![]() uvijek neka nova zanimljiva biljka kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
sve ponovno cvate! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
poligala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pokrivač tla ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
prekrasno cvijeće kod tebe draga Belina
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Kako su ti divni cvjetići!
![]() Kiša je dobro natopila i sad će sve ponovno zablistati u punom cvatu. Ima li kakve štete od tramontane i bure? Meni je slomilo jednu veliku granu yucce i noćne frajle, koje sada baš lijepo cvjetaju. Puno ![]() |
|
![]() |
|
Silvy,draga,susjedice,oprošti što ti nisam i prije odgovorila,
tramontana,sve izmješala,ali to je već popravljeno,ali dosta je bilo skitarenja,sada se opet vraćam svom vrtu,sa ljubavlju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna jesen kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Belinice, uvijek volim zaviriti u tvoj vrtek!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...prekrasna je ta rana jesen, nakon paljevine žarkog ljeta sve se ponovno vraća u život...nego reci ti nama gdje si kupila bijelu liriope
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
samo da ostavim trag da sam bila predivno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |