OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 283284285286287 374> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno kao i uvijek ali bih istaknula grevielu posebna je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Slatko mi je pala šetnjica kod tebe, šteta kaj nisam i ja naletjela na pivo na ogradi, baš bi mi prijala nakon tako lijepeg šetuckanja i uživanja u prekrasnim biljkicama!!
Jedva čekam da mi procvate Jagodina perunika, posebno mi je lijepa sa nježnoplavim cvijetovima!!! Pozdravčeke ti ostavljam na ogradi, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Koja perunika i ivančiceeeee!!!!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja opet došla kod tebe
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
otok
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam mislila da smo u Europi, a ne na Balkanu. Ali, ja sam ipak na Balkanu, i to brdovitom
Pa evo - ovo je moj brdoviti Balkan Na desnoj strani ove slike naziru se moji sukulenti i malo šarenila, to je jedini ravni dio širine 0,5 do 1 metra ![]() Doduše to danas ne izgleda baš kao na ovoj slici, sivog helichrisuma više nema, obezobrazio se i pokrio previše dragocjene površine. Ako je ono brdo, onda je ovo gdje raste moj zelenko, gerberi, mala margaretica - proplanak ![]() ![]() Jedino što može rasti u kamenju i pod kutom od 45 stupnjeva - lavande. Posađene su lani i sad su baš lijepo krenule ![]() ![]() Na drugoj strani još jedan zelenko, lavanda, gazanije i još štošta, a najviše kamenja ![]() ![]() Nadam se da ste shvatili da su ove slike zapravo alibi što to izgleda ovako kako izgleda - Balkan je kriv za sve ![]() Ali je zato u podnožju ipak malo uljuđene Europe ![]() ![]() Tu sam jučer još svašta posadila ali nisam slikala Na kraju ovog političko-cvijetnog izvještaja, sve vas lijepo pozdravljam. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Otok, lijepo si ti nama približila priču o Europi i Balkanu! Ali svugdje je cvijeće lijepo i poželjno, dok neželjen korov nitko nema rad. Na svima nama je samo da nastojimo biti jedni prema drugima uvijek poput cvijeća, ma gdje bili..
Sve u svemu meni se kod tebe jako sviđa mješavina svega - i padina i podnožja i brijega!
Znam da voliš stihove pa ti darujem jedan koji mi je odmah pao na pamet kad sam pisala svoj komentar na tvoje cvjećke..
I biti dobar kao dobar duh,
Zatvoren sebi, a otvoren svima.
Podizati vlati travkama na tlima.
I nikad nikom ne zagorčiti kruh!
/D. Cesarić/
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otok, možda sam ja malo zaostala, ali moj izbor je ipak pao na Balkan.
![]() Budi sretna kaj to imaš, gle nas kak teglimo kamenje da bi si to napravili u vrtu, a tebi je to priroda poklonila. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma živjela ti na Balkanu ili u Evropi,kod tebe je uvijek prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Otok,evo me u šetnji!Predivno je na ovom tvom brdovitom Balkanu!Predivno si to sve upakovala..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bogo mili, koje brdo. Imala si se što verati!
Ali si ga sredila predivno...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Otok malo sam krenula da vidim kako je kod tebe cvijetna situacija...Lijepo si sredila cvijetnjak, povrtnjak i brdo...Vidim neki novi cvijet , jaje na oko. Zgodno izgleda, je li visok ili nizak? Drago mi je da i kod tebe cvjeta moj iris japonica....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Otok, želim ti finih pomidora ovo ljeto, u što uopće ne sumnjam!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš ti je lijep brdoviti Balkan! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
svi se sjećamo pjesme na brdovitom balkanu.
u tebe je jako lijepo, lijep je i brdoviti balkan, baš mi se sviđa! a europa,
ona je lijepa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Taj cvijet - jaje na oko zove se limnanthes. Prvi put sam ga sijala ove godine, tako da zapravo ne znam kako će izgledati, ali mislim da je to neki sitan cvjetak za kamenjare. Vidjet ćemo, sad tek raste. |
|
![]() |
|
Ovo je jedna dugačka uska gredica između moje i susjedne kuće.
Malo me je sram priznati, ali nje se još ovog proljeća nisam dotakla, pa je takva kakva je. Ovako izgleda kad se gleda sa ceste prema dvorištu ![]() A ovako izgleda kad se gleda s brda prema moru ![]() Tu su razni grmići, tako da nikada nije gola, uz zid je rasla tekoma koju mi je skoro do kraja polomila zadnja bura, sad su počela cvjetati margarite i irisi ..... a nadam se da se ne vidi i kupina, jer ima i nje. ![]() ![]() ![]() ![]() Čim stignem počupati ću travu, malo prekopari, posaditi još malo cvijeća, pa će biti ljepše. Evo i nekoliko cvjetića Bilibergia ![]() Jedan lijepi sedum ![]() ![]() Ovo je calochortus. Prvi put sam posadila te lukovice, cvijet je mali, jako lijep, nježno lila boje (puno je ljepši od ovog na slici) ![]() I za kraj kalanchoa, nisam sigurna da li je lucky bells, ali je prava ljepotica ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 283284285286287 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |