Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 47> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam na tu poljoapoteku čisto zaboravila . Delphiniume si posijala u posudice ili ti niću vani? Ja sam ti mali "tukac" neznam sa sjemenjem, kad, gdje, što, zato trebam "mentora" .
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Aha. misliš "mentoricu", ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Super i ja sam nešto dobila tako da mogu onda i ja krenuti sa sijanjem večine onoga što sam dobila od tebe i od Shashe. Ima li nešto što se sad skoro treba posaditi / posijati u zemlju vani?
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
A vidite tko se opeče kak drži prste privezane na leđima. Ja se još uvijek suzdržavam od sijanja. Zabranila sam si do kraja siječnja ... a onda sijem pa kud puklo.
Drago mi je Silvek da ti niču sjemenčice, imaš se čemu veseliti. Daleko od toga da nije gušt kupiti / dobiti gotovu biljku ali proći s njom sve faze od sjemena do cvijeta to je nenadmašno. Držim fige da ti svi kokotići uspiju i pokažu ti svu svoju ljepotu. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tija, čim odmrzne, sij lupinuse i nevene, oni niču i po niskim temperaturama...mada smo mi skočili sad po temperaturi strašno....od -10 na + 18, mislim stvarno
![]() ![]() Horti, sijala sam sjeme dobiveno od tebe, to su trajnice, ne? I imaš praf, stvarno je ljepše pratiti biljku od početaka, puno ju više cijeniš, maziš i paziš dok se namučiš s njom ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Da trajnice su. A ove ću godine imati i ja jednoljetnica svakojakih... tko zna od kud
![]() |
|
![]() |
|
Ok sijem a pokušat ću i u kući nešto posijati. Ima toga na pretek. |
|
![]() |
|
Danas sam se opet malo ponovila...onak slučajno, u kauflandu su bile ciklame na sniženju po 5 kn....neke stvarno jadne: normalno da sam uzela te najjadnije, nebrem si pomoć i, imam taj poriv da moram spasiti te biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Od viška glava ne boli-rekli su naši stari
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da nebi i tebe SilveK dopalo k'o mene. Prazan novčanik i nijemi film u kući.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kakve li su to samo"boli" stojiš pred stalkom sa sjemenjem i kupila bi od svakog ponešto, ali meni je največi problem kad to i proklija i naraste kud to sve smjestiti tj. zasaditi.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bila strašan karakter u K, prošla pored cvijeća kao da ga nema, onda na blagajni ugledam jednu ostavljenu ciklamicu i nju moram uzeti. Odmah sam se sjetila tebe i kako bi ti isto učinila i sad to čitam. Baš sam se nasmijala.
Ovaj vikend sam popapala kivano, onaj jesenski, bio je lijep naranđasti... moram priznati da su mi i krastavci i kivi bolji a vrabec bi ga znal na kaj mi ovo malo čudo prekrasnog izgleda ima okus. Bilo ga je fascinantno pratiti od zelenog do narančastog, pravi ukras!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Silvek draga! Danas je stiglo tvoje pismo sa sjemenkama!
Puuuuuno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Opet nam dolazi zahlađenje...baš kad sam premjestila tegle iz sobe radi premalo svjetla na tavan gdje je više svjetla, ali neizolirano...uh, sad opet sve natrag.
Na rezervi sam zadnjih dana...bubana i u temperaturi...osjećam se totalno iscrpljeno i konačno je ta moja jurnjava i premalo spavanja počelo uzimati svoj danak. Dozvolila sam si odmaranje 3 dana, jednostavno su mi se oči sklapale dok sam došla s posla, odmah u krevet i u temperaturu...ali sad više nažalost nema vremena za odmaranje, sutra je ispit, uskoro još jedan, nemam vremena biti bolesna. Cure su me baš na poslu počele zezati da je vrijeme da počnem jesti i spavati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK a ja mislila da si toliko u prijavama da ne stigneš tu do nas. Djevojko u krevet i nek te TM mazi i pazi i ozdravi nam čim prije. Sretno na ispitu.
|
|
![]() |
|
U krevet Silvek i odmaraj i liječi se. Zdravlje je najvažnije. Sve ćeš nadoknaditi kad budeš u dobroj formi. S tim što se siliš samo si produžavaš muku. Znam o čemu govorim jer od polovice 12. mj. hodam s prehladom, u problemima sa sinusima, kašljem... Danas napokon slomljena. Pa kaj mi je to trebalo.
Samo se lijepo utopli i ulijeni malo i pusti da te tetoše... I želim ti da ozdraviš što prije ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure na podršci, ozdravila sam jako brzo. Pomogla je mješavina crne rotkve, mrkvice i meda
![]() Uglavnom, kako čitam dnevnike, sve me više svrbe prsti. Danas sam zalijala svo cvijeće u kući i na tavanu, polijala gomolje dalije, prošetala malo vrtom i ustanovila da se ove godine sprema još veći kaos nego prošle...e baš su te biljčice samoinicijativne, niču na sve strane, a ja na mukama kako ih rasaditi da se ne guše međusobno...Naravno, i ono što sam posadila sam uglavnom zaboravila gdje sam što sadila, na svakom uglu iznenađenje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa to sam i ja od tebe naucila, iako nastojim napraviti neki red i poredak, uvijek nesto izviri negdje sto iznenadi, kao napr. tvoje trubice, rasule su se po cjelom vrtu i sad su mi pravo iznenadenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene takvog iznenadjenja uvek ima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas je bila radna akcija
![]() ![]() ![]() Pola sam presadila ispod kruške, a pola sam proširila jednu gredicu u blizini kuće, maknula sam busene s travom, ali ni oni nisu bačeni: kako još uvijek sređujemo grunt, još nismo sve izravnali kak bi to trebalo biti, te busene sam lijepo posložila na mjesto gdje fali zemlja i trava: dvije muhe jednim udarcem ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |