Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Korisnik | |
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve izgleda prekrasno, svaka čast vidi se da tu ima puno ljubavi
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidi se da su vrijedne ruke ,puno posla puno ljepote
![]() |
|
![]() |
|
Stonka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Odmor za oči vatromet crvene puni energijom definitivno . Vidi se planiranje i promišljata sadnja svaka čast . Hvala na školici kako se to radi.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako sam uživala u tvom vrtu.reci mi molim te što je ovo.prekrasno je ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
rascvjetalo, krasno. Imene zanima koji je to prekrasan cvijetak u postu ispred?
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Free pozdrav i tebi, a na temi "Arauccaria araucana" vidim da si se skitala vrlo blizu.
rosa2 hvala ti, a za rajčicu sam napisala koji post više. ajama i moon ono je pieris dadacvijetić, blue sky i stonka hvala na posjeti. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Pieris je baš lijepa biljka, ima li sjeme, kako se razmnožava?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako sam gledala kuće po M.Središću nisam vidjela tvoju, a sam bog zna koliko sam gledala !! Pred 2 tjedna su se navršile pune 2 godine kako sam na cif-u i tek sada, opet samo približno, saznajem koji dio grada je tvoj !!
Možda, za 2 godine se uspijemo i sresti, tko bi rekao da ova 4 kilometra mogu tako dugo trajati !! Ali zato, prošećem svako malo tvojim prelijepim vrtom !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
milice, pierisa nisam probala razmnožiti ali sam pročitala da se razmnožava zelenim reznicama u proljeće ili odrvenjelima u jesen, ili položenicama.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo napokon slike mog omiljenog vrta. Kako su ti krasni crveni javori, i na pierisu mi uvijek srce zaigra. Prekrasno sve, nadam se da nas nećeš opet dugo ostaviti da čekamo nove slike! Pozdrav!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, hvala ti i uzvraćam pozdrav!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
stvarno krasno cvijeće, hvala što si napisala kako se zove onaj cvjetić - pieris
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Katružo,kupila sam ovo proljeće ZLATNU KIŠU.Možeš li mi reći koliko treba proči godina da mi naraste kao tebi.hvala
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako ovo dobro izgleda
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uživanje je kod tebe svratiti,predivno cvijeće zaista
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh i meni jedan od dražih vrtova, uvijek lijepog i bujnog cvijeća
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vratila sam se malo unatrag
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima!
Svesa, ova moja zlatna kiša (Laburnum) ima oko 20 godina. Evo još malo sličica... ![]() ![]() ![]() ![]() a i "krumpirko" se rascvao ![]() ![]() ![]() ima nešto i u povrtnjaku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Ajme meni,nadam se da ču dočekati da moja naraste toliko velika.Prelijepa je.Hvala na odgovoru.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Katruža, tvoj rascvjetani vrtek mi je razvedril dan!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |