proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 81> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje puno hvala na cestitkama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opet tvoja romantičarska dušica vapi za morem, ha? Krasno mi je ovo, ali me podloga totalno oborila! Korak po korak i - evo tebe u slikarskom ateljeu!
![]() Kaća - čestitam na novoj tituli! Vidiš kad dijelim dijagnoze okolo da sam u uredno u pravu! Hakerica jedna, hihihi... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() More zaista obožavam....
Ali....upravo sam vidjela na jednoj temi gdje se ne smije komentirati
![]() Pa draga moja čestitam ti na novom potpisu i novoj tituli. Znala sam da si potencijal, tako da me tvoje mjesto moderatora nije niti iznenadilo!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga ovo je originalno i prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sinoć sam se opet malo opuštala...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na komplimentima. ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() No, moram spomenuti i rad prije ovoga, onu prekrasnu ružu u bojama jeseni na jednako tako dobro priredjenoj podlozi za koju nikada ne bih rekla da je keramička pločica.... Boje ti teku venama, drago Proljeće i tako ih spontano nanosiš i spajaš s ostatkom materijala da sve poprima dimenziju prave umjetničke slike....
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
draga ovo si majstorski srihtala,svaka cast,slika mi je prekrasna..rad po mom gustu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem sve cure ---jako lijepi rad--i nastaviti to raditi jer ti ide super a motiva je bezbroj u decoupageu
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
lijep rad...šteta što ga nisi poslikala na tamnoj podlozi da dođe više do izražaja...lijep odabir motiva.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno,Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
super je ovaj kolaž...baš mi se sviđa...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cure,opet ste me nasmijale,a proljeće ovaj decoupage ili kaj je već to je odličan,super si skombinirala i boje i motive...taman mislimo da je to što napraviš savršeno,a ti nas opet iznenadiš još nečim savršenijim!
|
|
![]() |
|
Draga moja, meni se čini da si živjela u neznanju, dok nisam stavila ovaj rad...
![]() ![]() ![]() Ma šalim se...ali mi obično radimo salvetnu tehniku, ali mi je i decoupage super....
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sve mi se razbistrilo.
![]() kad malo bolje razmislim, pa čak i ja imam decoupage radova
![]() |
|
![]() |
|
Dobro Anastazija, ako misliš da te "možda" prođe, evo mi ćemo se nadati da ćeš biti ona stara, ali malo smo te prosvijetlile, priznaj
![]() A ja sam jučer i prekjučer peglala, zato nisam radila docoupage...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
aaaaaaa sad kužim. sorry, malo sam blesava danas. peglala sam pa me ošamutila vrućina. možda me prođe. možda... kažem.
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ovaj ti je decoupage prekrasan, samo dalje eksperimentiraj, a ako želiš mogu ti na email poslati sve što sam ja poskidala sa interneta, pa možda nađeš još nešto interesantno... samo mi pošalji email adresu na pp
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |