Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 80>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 22:48
sve mi se sviđa Clap a dal bi trebalo manje snijega...možda bi....a neko bi možda više Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:14
meni je uvijek užitak prošetati tvojom galerijom i uvijek me nečim novim prijatno iznenadiš..... daska je super urađena, a pogotovo prelaz salvete i podloge!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:59
I meni je drago vidjeti tvoje nove radove. Daskica i anđeo...stvarno nemam niti jednu primjedbu, samo pohvale....Čaša mi je interesantna i meni osobno snijeg nije previše ...nego možda samo postolje da nema onih šljoka...nego da su i tamo " nanosi snijega". Ideja mi je super.Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 19:24
drage moje hvala vam punosmile79..proljece samo da nabavin casu sa stalkom i nece vise biti toliko snijega,a mozda ga uopce ne bude..cisto da te ne plasim vise bozicnim motivimaWink,al svejedno ti je ljetu brzo krajTongue
piramida izaberes par boja i trackas jednu preko druge,ako to nije to ides opet iznova  samo promijenis redoslijed boja..bijela mi je uvijek pri ruci ako uprskam,i onda opet iznova..iznenadila bi se da znas koliko nekad slojeva stavim dok ne dobijem ono sto mi se sviđa..smile79

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 15:03
Draga Kaća, ja na tvojim radovima često ostajem bez teksta, pa tako i ovaj put smile120
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 14:58
Meni je sve prekrasno...najbolje mi je kak ti super složiš i iskombiniraš boje oko salveta i na podlogu,meni to  nejde nikako.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 14:34
Daska i djevojčica prekrasne, i boje i motiv i izvedba.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 14:31

Vidim da si skužila šta sam ti htjela reći!!! Ti si se izgleda jednostavno zaigrala i nisi obratila pažnju...

Ponekad je manje- više...

Kaća, hajd probaj napraviti još jednu čašu istu samo nemoj na držač stavljati snijeg, dolje na postolje možeš staviti.... vidjet ćeš da će biti " san snova"!!!
SmileSmileSmileSmileSmileSmile
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 14:22
Ah, ah , ah predivno, prekrasno. Ja odvaljujem na kutije i najdivnije su mi. Ova prva ako moram izdvojit mi je najmljac. Savršena!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 14:05
dragicke moje hvala vam puno,ljubin vassmile79
proljece djevojcica je print, ostalo su salvete..jelda da san malo pretjerala sa snijegom?Winksmile79
bracka moja lipo mi te vidit,kuzim da si u strci kad te bas i nema cestosmile79
bozicasmile79
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:57
daska...djevojčica čaše...ne mogu izabrati....prekrasno sve smile141
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:54
 Daska ti je draga fenomenomenalna..... a i ova čaša mi je krasna ... ja obožavm božićne motivesmile69
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:47
Katija kako sam ja sretna što si se ti pokrenula.

Ovo na dasci je salveta, ali ova djevojčica je salveta ili???
To mi je najljepši rad, prekrasno ukomponirane boje i motivi...super

Radovi kao i uvijek prekrasni, ali meni osobno je na držaču čaše malo previše ovog snijega. Inače sve ostalo fantastično!!!

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:43
hej cure drage,krila ce mi narast od vasih prekrasnih komentara..od srca veliko hvalasmile79smile79smile79smile79smile58smile76
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:32
neznam odakle da krenem sa pohvalama kad je sve savršeno!smile76smile84
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:30

Kaća, neznam koji mi je rad bolji, prekrasno je!!!! smile71

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:26
motiv na daščici bojama super dorađen...anđelak predivan... i opet me oduševljavaš svojom doradomoko motiva...a čaša je skroz zanimljiva, neobična...
štose tiče božićnih motiva...brzo će božić, a možda nas i malo rashlade u ove još uvijek vruće dane
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:23
anci pozdravljam te i zelim ti dobrodoslicusmile73..hvala ti na lijepim rijecimasmile79

evo jos nesto iz moje radionice..malo san zabrzala sa bozicnim motivom na mom prvom svijecnjaku,dosla mi ova stara casica pod ruku,pa reko iden probat..pa onda zasto vam i ne pokazatWink

smile79smile79

Na vrh
ancii View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ancii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 15:08
Pozdrav!!
Evo ja sam tek nova na ovom forumu ali i u decoupage tehnici sam pocetnik.Radovi su ti prekrasni,nemam rijeci!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 11:07
cure divne ste,hvala vam puno,punosmile79smile58smile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.