OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 27282930> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj ti je iskusna majstorica! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Ja salvetu stisnem malo jace izmedju dva prsta i onda se obicno odvoji. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Upravo sam probala ovo sa usnama i znaš da pali
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
imam i ja jedan trik.....mozda se cini ludo......ali ja tako radim....i iz prve se odvoje ....izmedju suhih usana...kao da salvetom skidas visak sminke.....probajte....suhe usne ...jer ionako na njima uvijek vlage....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ima jedan trik koji nam je teta Vesna otkrila...Ako ne možeš odvojiti salvetu, probaj je malo između dvije ruke protrljati, normalno jako nježno i odna puhnuti, vidjet ćeš da se lakše odvoji!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
H v a l a |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
S obzirom da je Iris već sve rekla
![]() ...ja bi samo nadodala, ako se salveta dodatno " oslikava " ili isrctava kontur linerima, potrebno ju je svakao prije razdvojiti ...jer se kod sušenja zna desiti da se slojevi slijepe ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nisam ni ja stručnjak ali evo ovako ja radim...ne znam jel tako najbolje
![]() -kad želim precizno izrezati točno motiv onda režem prije razdvajanja...tako sam se navikla ali sigurno bi se moglo i nakon razdvajanja....a kad čupkam motiv onda prvo razdvojim slojeva pa onda čupkam salvetu oko motiva
-za razdvajanje nisam otkrila nikakav trik....a istina je da neke salvete izluđuju grrrr
-taj istočkani rub se izravna kad ga premažeš ljepilom za salvetnu i ne vidi se više
|
|
![]() |
|
Ja sam stvarno početnik, pa imam i početnička pitanja
- da li se uzorak sa salvete prije izreže pa onda odvajaju slojevi ili obratno
- kod nekih se salveta slojevi jako teško odvajaju, da li postoji neki trik (osim puhanja u salvetu)
- da li se koristi rub salvete - neznam kako bi ga nazvala - onaj istočkani i da li se to primjeti nakon ljepljenja (kod nekih salveta baš treba upotrijebiti taj rub radi crteža)
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Obavezno! ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
kakvo je to pitanje??? naravno
![]() |
|
![]() |
|
Znači, da nastavim?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Iskreno rečeno, izgleda da imaš čarobne ruke, radovi su ti fantastični, kao da radiš već jako, jako dugo. Odlično!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
leptirica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
jako lijepo, sve mi se svidja:)smile55
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Starno.. iskreno priznajme da sam i ja postala veliko nuškalo!! ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok jako lijepi radovi i vrlo uredni za jednog pocetnika,
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
i onda kad završiš doma, odeš malo do mame, susjede, prijateljice, kume....
![]() |
|
![]() |
|
Aha..pričaj mi malo o tome...i ne samo tanjuri, već i šalice, čaše, tacne, vaze ..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
To su keramički tanjuri, naravno bili su takve boje, našla doma neki raspareni servis za čaj - mali tanjurići. Objesila na zid.
Ako se zalaufam neće doma više biti ni jednog normalnog tanjura
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 27282930> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |