Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 49> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasan cvijet Hoya, ali tko će zapamtiti sve ove latinske nazive, ima li taj cvijet koji naš naziv.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
To mi i je problem. Možda ga imamo tu negdje na forumu pod našim nazivom. Sve sam pretražila, ali nema. Na stranjskom ne kužim i - šta ću sad. Ako bude lijepo cvao mislit ću na tebe. Još uvijek mi je tu negdje tvoj komentar na loš izbor u Konzumu. Tu je 20 malih lukovica. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
brodiaea ti bude cvala bez problema,samo nemoj preduboko posaditi lukovice,a cvate krajem maja sa plavim cvatovima.Ja je imam u dvije tegle i super je,jednom sam stavila na gredu pa su mi "nestale"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je medinilla. prekrasna je, ali prekrasna je i cijena. jutros sam odustala od kupnje, ali sad sam poslala sina da je ipak donese. Tako da se zapravo još nisam ponovila i ovo na slici nije moja biljka. Čitam malo o njoj i čini mi se da nije baš laka za uzgoj, ali pokušat ću, već si dugo nisam ništa kupila.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasna biljka Otok samo traži veliku vlažnost zraka i puno svjetla
|
|
![]() |
|
Da li se u ljeti iznosi van?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala, hana, baš me kopkalo da li da je ipak stavim u vaze jer je još rano saditi tako male lukovice van, a one već klijaju!
|
|
|
![]() |
|
OTOK, predivna ti je nova biljčica. I neka ti potraje tako lijepa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Otok pa to je savršenstvo od biljke mazi je i pazi sretno
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...ponovila se i ja.... i to, bome, lijepo, lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidjela sam je veliku u časopisu Moj vrt, slika je dobila prvu nagradu, u daljini je bilo more, a znači da joj odgovara ova klima. Držim ti palčeve da uspije i čekamo slike. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vi ste na veliko krenule u kupnju a ja još ni ne razmišljam o tome.ok,sad sam počela,a to nikako nije dobro
![]() Otok,biljka je prekrasna,ja sam je vidjela na Flori,ogromnu,fenomenalno igleda no bojim se da bi to kod mene krepalo.prelijepa je da je uništim pa je ni kupila nisam.
Manči,kaj ti je to,pokušavam se sjetiti kako se zove no neide mi.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...rododendron sa rozim cvjetovima....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne trebam ti ni reći da ga uslikaš u cvatu,Manči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...samo da ne otpadnu pupoljci...on ih rano zametne, a cvjeta u 5. mj....
|
|
![]() |
|
Evo mojih novih lukovica i gomolja za proljetnu sjetvu.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Izgleda super, doduše ja ništa ne prepoznajem, pa si mogla napisati što ti je to tm kupio i vidim razveselio te.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
manči predivan rododendron, moja tiha patnja. Ove godine je na popisu.....samo u Osijeku ih još nisam vidjela.
Otok medinila je predivna. Bude je kod nas u baumaxu i to krasni veliki primjerci, samo joj je cijena dosta visoka.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |