Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 43> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivnice, pravo rascvjetano, šareno, bogato ljeto je kod tebe. Uživam u pogledu na cvjećke i manje i veće. Bazen je waaaau kao i svaki put kad ga slikneš, a bauštelica je cvijet do cvijeta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pretpostavljam da je ona prva Matricaria inodora (titrica), kultivar - čini mi se po cvijetu čija je cvjetna glavica potpuno prekrivena bijelim laticama, jer je kod "divljakuše" sredina cvjetne glavice žute boje.
druga je mislim barem, Chrysanthemum parthenium (gorka metva, povratić).
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
obožavam ovu biljku bijelih cvjetova
![]() jel mogu žicat malo sjemena ![]() ono što ne poznaš, ćini mi se da ti je to bob niknuo, tako izgleda ako nije neka slična cvjetajuća soćivica ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ivnice,ja došla na malo cvjetne terapije,drago mi je da ti se graničica primila,bazen ti je prelijep,a bauštelica je puna lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ivna draga vrtek zaista predivno izgleda..ova slikica mi je naj naj
![]() |
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je prava čarolija, puno vrsta cvijeća u pravim kombinacijama
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ni ja nisam vidjela nikakvu bauštelicu samo cvijeće ! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ivnice, nisam neko vrijeme bila kod tebe, valjda mi je sunce i more bila dovoljna terapija, no eto kako je pala kiša, osjetih potrebu doći vidjeti što se tu događa, a dogodilo se predivno cvijeće, koje me oduševilo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Ivna i meni je ona zadnja slikica naj,naj...
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je lijepo, ali ono nepoznato imam i ja . neznam mu ime, jednogodišnja je biljka, sama se sjemeni i raste. kada procvijeta bijelo, u stvari gornji listovi dobiju bijeli rub, i razgrana se, a hoče, prelijepa je, mene posječa na finu čipku.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasno ti je sve, ali ovaj bazen je fakat naj!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sinoč sam do kasno šetala po tvom prekrasnom vrtu i ostala bez riječi od boja zaista predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Curo naša, već je opet red da nam pokloniš nove fotkice.. Balkon, otok, bauštelica, sve nas zanima..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Pa zbilja ti je vrt
![]() Reci mi samo ono na balkonima, zeleno što je to?Je li to ono što zovu sirotica?
Izgledaju prekrasno te kombinacije, pa.... da kradem ideje za slijedeću godinu za kćerine balkone!
![]() A koprive? Pa imaš neke vrste za koje nikad ne bih pogodila da su koprive!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
došla sam vidjeti kakva je terapija sada IN
![]() bazen me oduševio, super se rascvjetalo sve u njemu i stvarno je mjak ![]() koprivice su isto mjak ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dragi moji gosti hvala vam na obilasku mog vrta, na lijepim riječima
![]() Antonija, vjerujem da pričaš (pišeš ![]() ![]() Baka, da to je sirotica ali šarenolisna, meni se pokazala kao vrlo izdržljiva i zahvalna za moj balkon gdje tuče popodnevno sunce.Imam je već drugu godinu i ne bih ju mijenjala za ništa drugo ![]() E sad malo novo starih detalja moga vrta i balkona ![]() ovo je novi stanar mog balkona ![]() i ovo je novi stanar ali vrta ![]() ![]() cvijet mu je prekrasan ![]() nakon dugo vremena nabavila sam i mjehuricu, prekrasna mi je, jedino ne znam da li će se primiti, u krivo vrijeme je nabavljena ![]() euphorbia marginata, počinje cvasti ![]() ![]() sandevila ![]() oprostite što sam dosadna ali ovog malca naprosto obožavam ![]() ruselije, izgleda da im je lijepo kod mene ![]() ![]() kutak s abutilčekima ![]() ![]() hibi je neumoran u cvijetanju ![]() jakobinija cvate već drugi put ove godine ![]() ![]() ![]() ![]() irezina ![]() pogled na balkon iz ptičje perspektive ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cikasica je prelijepa ruselija još više,hibiće još.....pa ja ću do jutra to nabrajati
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kaktusiću, malac se ove shizanthus i mene je naprosto očarao, ne mogu zamisliti više svoj vrt bez njega
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |