Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 96> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontesa sempići su ti prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Veliki sam zaljubljenik u sempervivume. Ove stranice su za moju dušu.
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Pa kad je tako Lucy evo i mojih sempića pa uživaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ohoho, prekrasno draga, ovo je praznik za oči...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
evo i mojih na druženje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kaj je to na prvoj slici to još nisam vidjela?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Fermina i rain, imate stvarno predivne sempiće
![]() sempići su mi se podvukli pod kožu iznenada..pojma nisam imala koliko boja i oblika ima i sada im jednostavno ne mogu odoljeti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Mali kaktus,to je sempervivum.
|
|
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Mislim da ih većina nas ima zahvaljujući renee iz Ljubljane koja ih je nesebično slala.
Pogledajte tu ljepotu od njenih sempića: http://sempervivum.sosblog.com/The-sempervivum-blog-b1-320.htm |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Fermina-Daza, Rain, imate prelijepe primjerke.
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Fermina-Daza, Rain, imate prelijepe primjerke. [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />
Sorry, zbog problema s internetom 2 puta je poslana ista poruka. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasni primjerci.Hajde Rain svrati u moj vrt malo pa mi pokušaj reći što je ono crvenkasto u vazi skupa graptopetalumom? Baš me zanima, svidjelo mi se a ipak bih trebala znati nešto više...Hvala unaprijed.
![]() |
|
![]() |
|
Bila ja već sinoć u tvom vrtu,samo se nisam javila.To sa Grapto... ti je čuvarkuća,sigurno!
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Preko 4000
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Fermina pa naravno da jedan dio zahvaljujemo
renee...ona me i zaljubila u sempiće ![]() također sam dosta toga kupila i dobila i sad već sve više imam ideju ![]() super je kod sempića što se brzo razmnožavaju pa ih je lako mijenjati ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Fermina, hvala na slikama. Baš sam uživala. Prekrasni su sempervivumi, doista uvijek živući. Imaš zavidnu kolekciju, a i lijepo si ih kombinirala.
I Rain se može pohvaliti lijepom kolekcijom. Moja je kolekcija skromna, ne možda što se tiče broja, nego vrsta. Od Decore sam kupila sve što imaju u svojoj ponudi, a ponuda je skromna što se tiče vrsta. Rado bih kupila nekoliko vrsta, ali ne znam gdje. Možete mi dati savjet? |
|
![]() |
|
Na ovim prostorima nema nitko tko zna više i ima veću kolekciju sempića od renee ( pogledaj na ovom dole linku!)
Stupi s njom u kontakt preko njenog bloga.Meni se , nažalost, izbrisala njena e-mail adresa.A ovo je njen blog: http://sempervivum.sosblog.com/The-sempervivum-blog-b1-320.htm |
|
![]() |
|
Lucy,ako ti je zgodno,odi na Floraart,tam ti dolazi čovjek koji ima puno vrsta prekrasnih sempića,ja sam lani kupila hrpu.Ili pričekaj da moje bebice malo narastu,pa ti pošaljem kojega,tam negdje u rujnu.
Mene je isto Renee zarazila. |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Rain na brzom odgovoru, pokušat ću ih nabaviti na Floraartu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |