Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 114> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobila malecku od 5 cm od naše natalije,sama sam radila stabalce.Imam još jednu crvenu i jednu nepoznatu nisu dosegle željenu visinu ali brzo će one |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Da kamelia dobro si rekla svašta tu ima a i desetak novih od jućer
![]() |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
pišem li ti pišem... sandučić ti je pun....
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
E sad je pometen. |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Zna li netko kako se ovo zove? Nisam mogla ulovit listove u gužvi samo par uz cvitRL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/fotografija0229k.jpg/]
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Prekrasna je, to je Alstroemeria - Peruanski ljiljan, moja tiha patnja
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
On se razmnožava rizomima, znači dijeljenjem korijena odnosno rizoma
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Samo ti Anđo sadi, samo sadi.......
Ajde ti lijepo u dućan po još crijeva...... Da, i nemoj zaboravit pitarića još kupiti.... ![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
Sve se nešto mislim kako imam još oko kilometar i pol criva i nekih stotinjak prazni pitara što da ubacim u njih da malo oplemenim okolinu? Imaš ideju? |
||
![]() |
||
|
a kao što vidiš Glikica ima i mista za smistiti ih (barem za sada)URL=http://imageshack.us/photo/my-images/688/fotografija0257.jpg/]
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
samo mi se pomagačica toliko usvinjila i umorila da je zaspala u trenu,kupanac će pričekat dok malo odspavaRL=http://imageshack.us/photo/my-images/834/fotografija0258s.jpg/]
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
ajme ženo pa šta ti radiš.to je prava manufaktura.gdje to prodaješ.doći ćemo kupiti.
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() |
||
|
Ajama naravno da ću skupljati, ma ja ti skupljam sjemenke ko mravić!!
|
||
![]() |
||
|
E da ,nije ti baš usput doći kod mene kupit.Nešto je već "prodano" a ostatak u Zadru
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |