dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas je na cijelih pola sata izvirilo sunce i mene je iznenadio izgled moje male brugmansije....
Dama je visoka jedva metar, a okitila se kao kakva velika! ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Smail, baš mi je drago da si navratila!
![]() Dijana,
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Miško je vjerovatno htio da ga malo nosaš a ti si samo cvijeće nosala okolo
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Dadinice napravila sam malo veću šetnju tvojim vrtom, novi projekt lijepo napreduje, zvona su ti još uvijek prekrasna i ona stara i nova, tako prekrasno i bogato cvatu prava uživancija u
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona
![]() Miska moja, nemoj da te Miško čuje, uobrazit će se! Ana, ![]() I ja sam pročitala o invazivnosti tih azijskih bubamara, koje se množe daleko brže od naših, domaćih! Slavice ![]() MM je prokomentarisao da imamo čudan voćnjak, gljive i flaše niču svaki dan!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
za susjedno dvorište ne brini. kada ostvariš svoje planove i sve biljke narastu, to dvorište nećeš ni vidjeti jer ćeš uživati u pogledu na svoj botanički vrt. ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pratim razvoj tvog novog vrta, zanimljiv projekt. Brugmansia ti je stvarno raskošna.
A bubamara imam i ja posvuda i svakakvih. Čitala sam da to nisu domaće bubamare nego donesene s porculanom iz Kine. Ko i sve invazivne vrste, napadaju domaće bubamare.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bravo za Miska!
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nista ti ovde ne valja sem mace.....
![]() ![]() ![]() Misko ti je presladak Lespedesa...pupupu.. |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Miska, dobrodošla!
Samo za tebe..... kad je vidio da u tom tanjuru nema ništa za jesti - odlučio je u njega sjesti!!! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ma sve je krasno i napredujes ali Misko je preslatki!Pozdrav od blizanca
![]() |
|
![]() |
|
Kod nas je najezda bubamara, zavlače se u robu na sušenju, u kuću.....
a ima ih svakakvih, žutih, narandžastih, crvenih, sa 8, 12, 16 tačkica, bez njih.... pa čak i ovakvih, crnih sa crvenim tačkicama ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj projekat polako počinje ličiti na vrt.....
![]() .... još samo moram osmisliti način da sakrijem pogled u susjedovo dvorište
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ali, jesen je ipak stigla....
![]() .... iako joj ruže baš i ne daju za pravo ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Oni misle da je proljeće....
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Po prvi put mi je procvjetala i druga trublja.
Nisam to očekivala, ali i ona je žuta. A kašnjenje u cvjetanju je nadoknadila brojem trubica ![]() Plumbago se baš ne da.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Današnji prekrasni sunčan dan je moj Miško iskoristio za sunčanje...
![]() ...... toliko o pomaganju u vrtu!!! Lijenčina...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Josipa, dobrodošla ![]() Hvala na posjeti, lijepim riječima. Te dvije primadone baš osvajaju, zar ne?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
LeoNata, drago mi je da si svratila k meni ![]() Hvala ti lijepim riječima! Samo svrati kad uloviš vremena, dobrodošla mi uvijek!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |