Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 22:41
Na nekim  listovima su mi se pojavile smeđe točkice....nije plutavost (barem još)....ne znam jel bi to mogla biti hrđa? Mrak je pa ne mogu uslikati....tražim po netu trenutno primjer hrđe na muškatlima....što ako je hrđa, čime to špricati? Jel se to može suzbiti uopće?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 15:35
Hvala:-) i hvala ti na info:-))) a uspijes ih ocuvati preko zime ili kupujes svake god?
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 10:17
ajme prelijepe su ti Lu Lei, na ovoj slici su samo pelargonije

a što se tiče tamjana ima i šareni i zeleni, da to su one s kraćom stabljikom,
prva godina

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 20:11

moje su krenule lijepo cvast...pa i usprkos ovoj glupoj kišurini Embarrassed

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije_nakon_kisa/59700.aspx -

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije_nakon_kisa/59699.aspx -
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 15:51
Originalno poslano od člana anicadk anicadk napisao:

http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/pelargonije_zpsb419b075.jpg. - </a>

Bile su ti lijepe, zdrave..a jel to sa kracom stabljikom?
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 15:50
Originalno poslano od člana anicadk anicadk napisao:

pozdrav cure

Lu Lei ta puzavica se zove tamjan/tamjanika ja ju već drugu godinu imam na balkonu i odlična je, kombinirala sam ju prošle godine s begonijama, ove godine sa puzavim pelargonijama

čitam tu kod vas da bi postigla bujniji rast pelargonija, da je dobro pogidati cvijetove, znači one ocvale ili i pupove, tj. da otkinem sve? 

tekućim željezom sam ih zalila, kristalonom isto tako, sad sam dobila i prihranu preko lista, i iskreno se nadam da će mi vratiti cvjetanjem

Draga anicedk, ocvale cvijetove redovito skidaj jer ce manje gubiti snagu na njih a ljepse cvijetati. Ja ih " cistim " svaki vikend. Sto se bujnosti tice, treba ih pincirati ali ja ti to nisam nikad radila, pa ce ti savjet sigurno dati iskusnije cure:-) a sto se tamjana tice, nije li on zeleno -bijele boje?
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 09:52
http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/pelargonije_zpsb419b075.jpg. -
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 09:47
ovo su moje od prije 3 godine

http://shack.us/_round.php?page=done&id=4tHclp6in6CylqTT0N_H3uDT48zV2JTW6cs - http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclp6in6CylqTT0N_H3uDT48zV2JTW6cs
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 09:39
ove vaše su predivne, melem za oči, nadam se da će i moje biti takve ove godine
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2013 u 09:38
pozdrav cure

Lu Lei ta puzavica se zove tamjan/tamjanika ja ju već drugu godinu imam na balkonu i odlična je, kombinirala sam ju prošle godine s begonijama, ove godine sa puzavim pelargonijama

čitam tu kod vas da bi postigla bujniji rast pelargonija, da je dobro pogidati cvijetove, znači one ocvale ili i pupove, tj. da otkinem sve? 

tekućim željezom sam ih zalila, kristalonom isto tako, sad sam dobila i prihranu preko lista, i iskreno se nadam da će mi vratiti cvjetanjem
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 13:40
Aaaha, a ok onda :-D
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 13:16
Ne znam koja bi to bila....tek sam tamjan otkrila :D :D 
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 13:01
Ja svoje vise ne micem, ne mogu ni da hocu jer su dugacke pa ako ih skidam lomim im grane... sta bude bit ce, nadam se da ce svanuti napokon sunce da nam se pokazu u pravom sjaju...a ja vrtim forumom jer pokusavam naci ime jedne biljke, slicna je tamjanu i sadi se kao puzajuca na balkone, znas li ti sto bi to mozda bilo?
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 12:52
Da...pod strehom su, ali imale su malo sunce jutros dok se opet nije spustilo! :) Ide mi na živce više ovo vrijeme...stalno ih moram sklanjati! Ako ostavim sve se natopi....
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 12:46
Sklonila si ih s kise? A gle, nije prehladno( iako bi bilo bolje da ima sunca) i one sigurno rastu, samo mozda ne tom brzinom koju bi ti zeljela:-))
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 12:39
Možda mi se čini pošto sam ih spustila na pod...nemam pojma :D Imam previše slobodnog vremena :S :D
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 12:33
:-D Majdaaa zakon si..
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 11:24
Jučer sam pokidala pupove i cvjetiće i bez obzira na vlažnost polila s kokošjim gnojivom...danas gledam to zelenilo i imam osjećaj da je preko noći nešto naraslo:D
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 07:31
melisa.čula sam za vodu iz akvarija.ja više nemam akvarij,ali dok sam ga imala nisam znala za to
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
melisa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje melisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 23:40
vijolica...vidi se da ju maziš i paziš... divna je smile55

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.