Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 94> |
Korisnik | |
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na nekim listovima su mi se pojavile smeđe točkice....nije plutavost (barem još)....ne znam jel bi to mogla biti hrđa? Mrak je pa ne mogu uslikati....tražim po netu trenutno primjer hrđe na muškatlima....što ako je hrđa, čime to špricati? Jel se to može suzbiti uopće?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Hvala:-) i hvala ti na info:-))) a uspijes ih ocuvati preko zime ili kupujes svake god?
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
ajme prelijepe su ti Lu Lei, na ovoj slici su samo pelargonije
a što se tiče tamjana ima i šareni i zeleni, da to su one s kraćom stabljikom, prva godina |
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
moje su krenule lijepo cvast...pa i usprkos ovoj glupoj kišurini http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije_nakon_kisa/59700.aspx -
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije_nakon_kisa/59699.aspx -
|
|
![]() |
|
Bile su ti lijepe, zdrave..a jel to sa kracom stabljikom? |
|
![]() |
|
Draga anicedk, ocvale cvijetove redovito skidaj jer ce manje gubiti snagu na njih a ljepse cvijetati. Ja ih " cistim " svaki vikend. Sto se bujnosti tice, treba ih pincirati ali ja ti to nisam nikad radila, pa ce ti savjet sigurno dati iskusnije cure:-) a sto se tamjana tice, nije li on zeleno -bijele boje? |
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/pelargonije_zpsb419b075.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
ovo su moje od prije 3 godine
http://shack.us/_round.php?page=done&id=4tHclp6in6CylqTT0N_H3uDT48zV2JTW6cs - http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclp6in6CylqTT0N_H3uDT48zV2JTW6cs
|
|
![]() |
|
ove vaše su predivne, melem za oči, nadam se da će i moje biti takve ove godine
|
|
![]() |
|
pozdrav cure
Lu Lei ta puzavica se zove tamjan/tamjanika ja ju već drugu godinu imam na balkonu i odlična je, kombinirala sam ju prošle godine s begonijama, ove godine sa puzavim pelargonijama čitam tu kod vas da bi postigla bujniji rast pelargonija, da je dobro pogidati cvijetove, znači one ocvale ili i pupove, tj. da otkinem sve? tekućim željezom sam ih zalila, kristalonom isto tako, sad sam dobila i prihranu preko lista, i iskreno se nadam da će mi vratiti cvjetanjem
|
|
![]() |
|
Aaaha, a ok onda :-D
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Ne znam koja bi to bila....tek sam tamjan otkrila :D :D
|
|
![]() |
|
Ja svoje vise ne micem, ne mogu ni da hocu jer su dugacke pa ako ih skidam lomim im grane... sta bude bit ce, nadam se da ce svanuti napokon sunce da nam se pokazu u pravom sjaju...a ja vrtim forumom jer pokusavam naci ime jedne biljke, slicna je tamjanu i sadi se kao puzajuca na balkone, znas li ti sto bi to mozda bilo?
|
|
![]() |
|
Da...pod strehom su, ali imale su malo sunce jutros dok se opet nije spustilo! :) Ide mi na živce više ovo vrijeme...stalno ih moram sklanjati! Ako ostavim sve se natopi....
|
|
![]() |
|
Sklonila si ih s kise? A gle, nije prehladno( iako bi bilo bolje da ima sunca) i one sigurno rastu, samo mozda ne tom brzinom koju bi ti zeljela:-))
|
|
![]() |
|
Možda mi se čini pošto sam ih spustila na pod...nemam pojma :D Imam previše slobodnog vremena :S :D
|
|
![]() |
|
:-D Majdaaa zakon si..
|
|
![]() |
|
Jučer sam pokidala pupove i cvjetiće i bez obzira na vlažnost polila s kokošjim gnojivom...danas gledam to zelenilo i imam osjećaj da je preko noći nešto naraslo:D
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
melisa.čula sam za vodu iz akvarija.ja više nemam akvarij,ali dok sam ga imala nisam znala za to
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
melisa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2010 Lokacija: Vrbovec Status: Offline Bodovi: 51 |
vijolica...vidi se da ju maziš i paziš... divna je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |