Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293294295296297 370> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao i uvijek, o d u š e v lj e na!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Poželim odmah krenuti vidjeti ovu ljepotu uživo.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Prekrasno je prošetati tvojim vrtom,namirisati se mediteranskim mirisom,
leći u hlad i u živo sanjati tvoj sam.
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cikasica ti je mraaaak!!!
Kako često tjera nove listove, svake godine ili???
Meni su prošle godine izrasla 4 komada, da li da se nadam i ove godine bar 1-2?
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nakon duljeg vremena opet sam prošetala tvojim vrtom i osjećaj je, kao i uvijek, neopisiv ![]() Onaj kameni zid me uvijek ostavi bez daha, obožavam kamen. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno cvijeće, divni motivi i fotografije
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
poslije posjete tvom vrtu i ovoj tvojoj ljepoti ja tek nemogu zaspati
![]() Uploaded with ImageShack.us je kod tebe , a tvoj podmladak koji sam proljetos dobila napreduje i iz dana u dan je sve veći za sada ne slikam biljke dok ne budem imala što pokazati |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
prelijepo,odmor za dušu
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja jednostavno ne mogu a da ne uzmem ovu ružu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Imaš lijepu campanulu
![]() Za ostalo je sve već rečeno, ali - to je samo Lantanin vrt! Predivan, romantičan, poseban ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mari sve za tebe
![]() Milica7 samo pitaj, uvijek nešto znamo, barem iz iskustva. ![]() Anaida uvijek kad vidim lavandu sjetim se tebe i tvog kamenjara s lavandom ![]() Cvjetomanijak dobro je malo maštati ![]() Bravo Baka, dobro je što si ponosna na svoje znanje ![]() Otok vraćam s kamatama, ako bude trebalo ![]() ![]() Flavia, do danas su se već skoro svi listovi formirali, stavit ću par slika. Proljeće cikas svake godine potjera nove listove u ovo doba, meni je samo jednom preskočila, jer nisam zaljevala, što je starija to izbaci više listova. Fany baš mi je drago da napreduju biljčice, imaš i ti puno lijepog cvijeća ![]() Gio meni taj cvijet i nije baš nešto, ali ovako izgleda dobro ![]() Bergi, dobro se naspavaj i daj malo slika da i ja dobro zaspim ![]() ![]() ![]() MiraK i Nataly mogle bi malo prema jugu ![]() Sara koralj se suši, a nači ćemo mu negdje mjesto ![]() Triša dobar ti je izbor ![]() Hoya sad već ima i mladih u pitaru, probat ću ove godine s njima u zemlju, to mi je tako lijep cvijet. Antonia, Mali kaktus, Dada28, Ovčica, Anči, Belina, Ivančica, Anastazija, Vilmač, Moon, Yoyo1 hvala vam svima. U ovo doba godine u vrtu je svaki dan iznenađenja. Danas me iznenadio Hortin balončić, mislila sam da se više neće pojaviti, a on cvjeta ![]() ![]() Cikas je u nekoliko dana izbacila 23 nova lista ![]() ![]() ![]() ![]() Ljiljani su bogato procvali ![]() ![]() ![]() ![]() Žuta (senecio a.) cvati inače u jesen, ali nešto joj se pomišalo, puna je pupoljaka ![]() ![]() Plavi afrički ljiljan - agapanthus ![]() i bijeli, a meni se čini da će biti isto plavi ![]() Delosperma ![]() ![]() Lantana se raširila po cijeloj stazi ![]() roza ![]() meni najljepš žuto-bijela ![]() Gilardia je još jedan cvijet za moje podneblje, uvijek cvate i nije zahtjevna ![]() Neki ukrasni luk u društvu sa santolinom ![]() Sedum ![]() i malo slika iz padine, u punom cvatu smilje i lavanda ![]() ![]() ![]() Lavanda, stolisnik, santolina i ruzmarin su odlična kombinacija i sad su najljepši u donjem vrtu ![]() Pogledajte ovu malu jahtu, nekog Rusa, padala je kiša, a on lovi ribu, vidite ove štapove na kabini, svaki štap vrijedi od 1000 do 2000 EURA, a mogo je lipo za to kupit ribe koliko hoće ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Sve je u cvatu,sada je najljepše u priirodi,vrača nam sav trud.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tvoj prekrasan vrt u ovom trenutku pregledan je 111.111 puta
(stojedanaesttisuća i stojedanaest puta). Mislim da ovo dovoljno govori koliko uživamo kod tebe |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Izgleda da je tvoja cikasica prva od svih forumskih potjerala nove listove i to čak 23 listova,čak ni Otok još nije ništa rekla za svoje.
![]() ![]() ![]() A da je prelijepo kod tebe,jeste,vidiš da smo stalno tu i uživamo u mirisu Mediterana.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
sve prekrasno,
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Rusi pecaju, Grci grcaju, a ti si se raširila, blago tebi
![]() koji ljiljani VAAAAAUUU ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lavanda, smilje, ljiljani, cikasica.. Ljepota se niže i množi svakom slikicom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293294295296297 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |