Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 67> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Franjica, sve OK! Ne naljutim ti se ja lako. Ono je bilo samo objašnjenje!
Oprosti!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro jutro!
Ovog jutra Bog je podario i nama malo snijega. Evo kako to izgleda kad bijeli pokrivač stigne u naš kraj! Na žalost nikad se ne zadrži dugo pa treba to brzo uslikati.
Priroda pod snijegom gledana s mog balkona;
![]() Cvijeće pod snijegom;
![]() Jastučac je u punom cvatu;
![]() Malo kaktusa;
![]() ![]() Mala sasa procvjetala;
![]() Alyssum i iberis već su u punom cvatu;
![]() ![]() I moja miljenica- ova agava -
![]() Toliko, od mene!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
izleda lijepo...nadam se da neće ništa smrzniti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergernija čarobno je, valjda će opstati, uvarkuće predivne, a tulipan s kapicom od snijega, ja to u Rijeci samo mogu sanjati. Biti će mi jako žao ako ti nešto smrzne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fenomenalno,čak i ispod snijega Već se treći puta vračam da se divim ovoj čuvarkući crvenoj
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prije tri tjedna sam dobila mimoze iz Istre kako bih imala sunca u kući a sad ti javljaš o snijegu dole, pa sve je postalo ludo. Sva sreća da se taj snijeg neće kod vas dugo zadržati - zar ne? Daj mi na pp javi gdje si da za Shashu dođem ukrasti crvenu čuvarkuću,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Bergenija super su ti cvjećke.Iberis je super moram ga i ja negdje potražiti.Napiši nešto o njemu.Je li zahtjevna biljka cvjeta li stalno,kako se razmnožava i sl.
|
|
![]() |
|
Draga nuna, iberis iliti snježnica je vrlo zahvalna biljčica koja cvjeta u 3. i 4. (ponekad i dio 5. mjeseca), a ostalo je vrijeme zelena. Nakon cvatnje ju treba porezati da ne izgubi oblik (loptast oblik).
Izdrži niske temperature (i ispod nule).
Preporučujem da ju nabaviš! Ako ti je usput, dođi u Istru kod mene na kavicu i malo iberisa! Pozdrav!
![]() |
|
![]() |
|
Franjice, Franjice.......
Sad znam tko mi krade crvene čuvarkuće!!!!!Samo ti dođi! Spremna sam!
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hvala bergenia,da si mi bliže rado bih došla.Potrudit ću se da ga ovdje nabavim.Pozdrav.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stalno se vraćam na ovu tvoju temu...predivan kamenjar, prekrasno cvijeće, baš mi se sviđa! Nadam se da ćeš nam uskoro staviti nove sličice...Hvala ti, uživala sam!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...vengo anch'io
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti rijeka53 možeš kod mene kad se crvene čuvarkuće, koje sam dobila od Andree malo rašire - još su male.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ovo je početak mog prvog kamenjara,sada se već lijepo oblikovao...bit će sličice uskoro ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bravo, bravo! I ja sam stavila kamen temeljac......
|
|
![]() |
|
Bravo cure!
Samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
[
...vengo anch'io [/QUOTE]
![]() Smatraj se pozvanom, slobodno dođi!
Podijelit ćemo bratski!¨Samo ti meni ne plači! Ne volim kad su ljudi tužni!
![]() |
|
![]() |
|
Bok cvjetoljupci! Proljeće nam polako (ali uistinu polako) kuca na vrata! Hladno je i kišovito ali cvijeće se ne da. Kod mene je dosta toga procvjetalo. Uživajte! niski pakujac
![]() visoki pakujac
![]() phlox
![]() ![]() žuto i bezimeno (ako netko zna ime cvijeta - unaprijed se zahvaljujem)
![]() ![]() i za kraj malo zlatnih jagodica u cvatu;
![]() Jeste li uočili bubu u jagodicama? Uživa!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stvarno sam uživala!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |