Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 67>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 23:55
Franjica, sve OK! Ne naljutim ti se ja lako. Ono je bilo samo objašnjenje!
Oprosti!
 smile78   Pusa iz Istre!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 10:10
Dobro jutro!
Ovog jutra Bog je podario i nama malo snijega. Evo kako to izgleda kad bijeli pokrivač stigne u naš kraj! Na žalost nikad se ne zadrži dugo pa treba to brzo uslikati.
Priroda pod snijegom gledana s mog balkona;
Cvijeće pod snijegom;
Ovaj tulipan samo što nije procvjetao!
Jastučac je u punom cvatu;
Malo kaktusa;
Mala sasa procvjetala;
Alyssum i iberis već su u punom cvatu;
I moja miljenica- ova agava -
Toliko, od mene!smile118 pozdrav!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 10:11
izleda lijepo...nadam se da neće ništa smrzniti  
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 10:56
Bergernija čarobno je, valjda će opstati, uvarkuće predivne, a tulipan s kapicom od snijega, ja to u Rijeci samo mogu sanjati. Biti će mi jako žao ako ti nešto smrzne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 18:40
smile89  prekrasno...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 19:55

Fenomenalno,čak i ispod snijegasmile64

Već se treći puta vračam da se divim ovoj čuvarkući crvenojsmile39
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 21:48
Prije tri tjedna sam dobila mimoze iz Istre kako bih imala sunca u kući a sad ti javljaš o snijegu dole, pa sve je postalo ludo. Sva sreća da se taj snijeg neće kod vas dugo zadržati - zar ne? Daj mi na pp javi gdje si da za Shashu dođem ukrasti crvenu čuvarkuću, smile96smile96smile96smile96
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 21:56
Bergenija super su ti cvjećke.Iberis je super moram ga i ja negdje potražiti.Napiši nešto o njemu.Je li zahtjevna biljka cvjeta li stalno,kako se razmnožava i sl.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 22:16
Draga nuna, iberis iliti snježnica je vrlo zahvalna biljčica koja cvjeta u 3. i 4. (ponekad i dio 5. mjeseca), a ostalo je vrijeme zelena. Nakon cvatnje ju treba porezati da ne izgubi oblik (loptast oblik).
Izdrži niske temperature (i ispod nule).
Preporučujem da ju nabaviš! Ako ti je usput, dođi u Istru kod mene na kavicu i malo iberisa! Pozdrav!Tongue

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 22:21
Franjice, Franjice.......
Sad znam tko mi krade crvene čuvarkuće!!!!!Samo ti dođi! Spremna sam!smile121smile121smile121smile121smile121
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 00:22
Hvala bergenia,da si mi bliže rado bih došla.Potrudit ću se da ga ovdje nabavim.Pozdrav.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2008 u 23:21
Stalno se vraćam na ovu tvoju temu...predivan kamenjar, prekrasno cvijeće, baš mi se sviđa! Nadam se da ćeš nam uskoro staviti nove sličice...Hvala ti, uživala sam!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 20:18
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Franjice, Franjice.......
Sad znam tko mi krade crvene čuvarkuće!!!!!Samo ti dođi! Spremna sam!smile121smile121smile121smile121smile121

...vengo anch'ioCry
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 21:26
Ti rijeka53 možeš kod mene kad se crvene čuvarkuće, koje sam dobila od Andree malo rašire - još su male.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2008 u 23:43

ovo je početak mog prvog kamenjara,sada se već lijepo oblikovao...bit će sličice uskoro Smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2008 u 23:58
Bravo, bravo! I ja sam stavila kamen temeljac......
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 20:49
Bravo cure!
Samo naprijed!Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 20:51
[

...vengo anch'ioCry
[/QUOTE]

Smatraj se pozvanom, slobodno dođi!
Podijelit ćemo bratski!¨Samo ti meni ne plači! Ne volim kad su ljudi tužni!smile73
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 21:01

Bok cvjetoljupci! Proljeće nam polako (ali uistinu polako) kuca na vrata! Hladno je i kišovito ali cvijeće se ne da. Kod mene je dosta toga procvjetalo. Uživajte!

niski pakujac

visoki pakujac

phlox

žuto i bezimeno (ako netko zna ime cvijeta - unaprijed se zahvaljujem)

i za kraj malo zlatnih jagodica u cvatu;
Jeste li uočili bubu u jagodicama? Uživa!

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 21:34
Stvarno sam uživala!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.