kakva mama takva....Ja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam riječi... Ovo je sve prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nemoguće da mi je ovo promaklo, baš sam g... ako je tvoj fenomenalan pa ne može ni ovaj vrt tvoje mame biti ništa lošiji!!!
Mamina kćerka... vi to očito imate u genima...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Tek danas otvorila ovu temu.......divno shasha-mama......ona srdašca su me oduševila....i perunika boje marelice........
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
na ovo jednostavno nemam komentar
shasha svaka cast tvojoj mami a tebi hvala sto si ovu ljepotu podjelila sa nama |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma ne mogu vjerovati da su me ove prekrasne sličice mimoišle - kad ima toliko toga, ali ovo tvoje čista petica (ma neprocjenjivo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Bravo i za mamu i za kćer. Majka je sigurno ponosna na tebe i tvoj vrt,. Uspjela je na tebe prenijeti ljubav za cvijećem. Iako to, kakva mama takva kćer, u mojoj obitelji važi samo za mene. Moja sestra bi i plastični kaktus uništila.
![]() Obje imate ono nešto...
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Koliko cvijeća!!!!
![]() ![]() ![]() Ja se pitam kada vi to sve stignete???
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U ovom vrtu je vidljivo uloženo puno, puno truda! To nije nastalo preko noći! Bravo za shashinu mamu! |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Za deset! Krasno. Pogotovo onaj vrtić na laganom bregu.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida i ja sam čula da ukrasne nisu jestive,dok ih jedne godine moj brat nije potamanio(pojeo) sve,a bilo ih je puno.Ne samo što ih je on jeo nego ih je i njegov sin,onda je imao 2-3godine,jeo.Nikome ništa nije bilo.
Razlika je u listu,kako si rekla,u cvijetu-ukrasne imaju žuti cvijet a šumske,i domaće,bijeli,a i u obliku-šumske su sitne i malo izdužene a ukrasne su okrugle.Ne znam druge razlike.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
shasha , imam sad jedno pitanje....( ali i ostali, tko zna odgovor)
Vidjela sam na slikama ukrasne jagode, sjecam se iz djetinjstva da sam to vidjala po dvorištima u Slavoniji i rekli su mi da su otrovne te bobice i da ih nikako ne jedem...jako slice šumskim jagodama...Sad sam bila na BNjelolasici i svugdje rastu šumske jagode. I rekli su mi tamo ljudi da su šumske jagode...donijela sam nekoliko sadnica i sad držim fige da uspiju...moje je pitanje po čemu se razlikuju ove ukrasne od pravih šumskih ( valjda su me zbilja dobro ustrašili u djetinjstvu )? Sad kad malo bolje gledam primjecujem da ove ukrasne imaju nešto uži list, šumske imaju okruglilji, poput vrtnih...tko zna razliku neka mi napiše... |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Mijenjam neuređen vrt i doro sređenu mamu (u dobre ruke kao tvoje dajem i MKM i njezin vrt) u zamjenu za rt sa puuuuuno cvijeća!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ako se ta genijalnost prenosi s koljena na koljeno, kako će tek izgledati vrt u slijedećoj generaciji, kad su već tvoj i mamin prava umjetnost?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Mama ti je pravi mrak baš kao i ti.....
Otvaram oglas; mijenjam svoj vrt za Shashin, a može i vrt njene mame ![]() |
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Shasha mama ti ima stvarno prekrasan cvjetnjak, a vidim ima i puno prostora, bravo za mama. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Branka,ovo nije moje,to je dvorište moje mame
|
|
![]() |
|
a ovo su irisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |