Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vanjin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vanjin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 15:43
moja godinama stara "družica" bijela margaritela koja me uvik razveseli sa svojim cvitovima raste pokraj šipka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 15:57
u krupnom planu je jedna od mojih bogunvila s prekrasnim ciklama boje cvita a u pozadini je šipak

moj dragi limun, na njemu bude toliko plodova da pucaju grane

evo malo cvitova limuna iz kojeg izađu plodovi

moja druga bogunvila koja je inaće uobičajena tek mi one puštaju listiće

i treća bogunvila u pitaru tamno crvene boje, mogla je biti i velika da je
nisu nepažljivci slamali

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 15:59
još jedna slika limuna valjda iz druge perspektive i prije čišćenja oko njega

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:09
raste pored limuna ne znam odakle je tu, dali samoniklo ili je neko posadio, naravno ni njemu ne znam ime, ali je vrlo dekorativno

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:25
pozdrav. evo i ja se pridružila u cvijetnu porodicu. Vanja cvijeće ti je prekrasno, posebno margareta.Thumbs%20Up
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:29
jorgovan u više perspektiva

posjeta leptira u trenutku kada bi malo posustala kišia koja je inaće padala cilo vrime dok sam radila u vrtu

neke bube možda i pčelice

i jedan crveni leptir kojeg sam dva dana lovala da ga slikam, nešto jesam uspila ali slabo

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:38
evo crvenog leptira

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:46
evo i drugih ne baš omiljenih stanovnika naših vrtova

a moj rad, let i igaru leptira, puzanje puževa je sve to promatrala valjda grlica ili golub na elekt.žici

Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:50

Ovo je dosta zanimljiv vrt.Svidja mi se drvo limuna,veliki sam ljubitelj limuna.Za sada imam samo neke koje sam sadio iz semenke i koje ce se morati kalemiti.Mozda mi mozes pozajmiti kalem kad dodje vreme?Smile

Svaka cast za vrt,samo napred!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:03
i na kraju kraljice cvića - moje ruže

ovo je jedna od četiri koje imam

još ne otvoreni pupoljak

njeni listovi puni kapljica kiše

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:22
žuta ruža mislim da je stablašica ali nije tako formirana

njeni pupoljci

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:25
mlada crvena penjačica, raste između dvije bogunvile

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:27
još jedna crvena penjačica uz moj i susjedov zid

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:38
na kraju ovo je bio mm pomagać, usitnjavao je odrezane grane, travu je stavljao u vreću za sve skupa baciti

ali ga je zato posli uvatila alergija pa je ovako izgledao

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:41
i još ovo je ulaz u moj vrt

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:45
drage moje baš sam se umorila sjedeći i stavljajući slike moga vrta na vaš uvid.

Znam da tu triba joooooooooššššš puuuuunoooo raditi, osmisliti, obožavam kamen ali mi ga nema ko doniti, kada ja mogu dica ne mogu , mm je slab sa desnom rukom, auto nemamo, za platiti je preskupo i tako idu dani  LOL.

Očekujem vaše savjete pa i kritike jer i one znaju biti od koristi.

Nadam se da ste bar malko uživali u posjeti kod mene  smile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:59
matsui, drago mi je da si ljubitelj limuna, moga sam kupila gotovu sadnicu i to mjesečar koji stalno daje plodove, nije ga tribalo kalemiti a to i onako neznam, hvala na pohvali i podršci    smile58
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:01
Bromelija hvala ti na pohvali i podršci šta je neko među nama par puta napisao to puno znaći, a margarita je stvarno neumorna i moja miljenica nije uopće zahtjevna  Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:02
Evo ja opet -a po mome mišljenju ovdje radi profesionalac  a ne amater ---opet svaka čast
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:03
Ma da Iris glavno da je s ljubavlju poklonjeno , hvala  Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.