aurorin kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
samo ti stavljaj...meni nije dosadilo gledati
![]() a šta je ovo u kanti...pjekjasno je
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
|
Ako mislis na ovo plavo sta stoji sa ljiljanima, to je ona ista plava lobelija koje ima jos na nekim slikama. Nekad je jako tesko dobiti na slici njenu pravu plavu boju ... ali to je to - sigurno! ![]() Imas na stranici prije jednu iz vrta ... ona izgleda plavija od ove, a potpuno su iste. Dogodine cu ih sigurno imati vise. Prelijepe su mi. |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
a kaj reć bravo za ideje
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne silazim s vlakića koji vozi kroz tvoj vrt i gotovo. Sanjam tvoj vrt aurora, vjerovala ili ne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ona biljčica za koju pitaš je ukrasni duhan,. Šteta što ne cvijeta baš po danu, baš je prekrasan
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A kaj bi tek sanjavala Triša kad bi vidjela krajolik koji je okružuje! Poznavajući tebe, a i vidjevši njene slike, poželjela bi osvojiti vrhove u aurorinoj okolici. Ne mogu odoljeti pohvaliti ostiće, najviše su mi prirasli, a i izgledom tvojih oduševili! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam kako prije nisam otkrila da volim gazanije i dalije
![]() sviđa mi se i ono što si se igrala
![]() |
|
![]() |
|
Ovo o dalijama i gazanijama ... je l to znaci da skupljam sjeme?
![]() |
|
![]() |
|
vidiš kako si ti pametna
![]() a ti ako na mojim slikama vidiš nešto što nisi znala da voliš...reci
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Fuksije i gazanije su baš posebne.
![]() Što se tiče ukrasnog duhana, kod mene je na direktnom suncu i cvjeta samo još ujutro, kasnije tijekom dana cvijetovi izgledaju kao da su ocvali, predvečer opet procvate, i prekrasno miriši. Ukrasni duhan je biljka koja cvijeta noću, kao i noćne frajle, sad ili je kod tebe u polusjeni ili imaš nekakav novi kultivar. Inače ja mu cvjetove nisam uklanjala a cvao je cijelo ljeto prošle godine. Možda bi imao više cvjetove da sam trgala i tek nešto malo ostavila za sjeme, neznam, budem probala s jednim ove godine pa usporedim rezultate. I obožavaju ga krumpirove zlatice. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Poigraj se još, jer su te kombinacije boja u istoj posudi perfektne, ne volim red i poredak, pa tako ni simetriju, draže mi je kad je malo divljei razbacano. Ali ovo što ti pokažeš je i divlje i razbacano i uredno i simentrično i na kraju prekrasno (ne znam koja bi riječ označila još ljepše)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() Pa draga moja ti stvarno želiš da meni ovo moje mlado srce otkaže. |
|
![]() |
|
Trisa, bas gledam jutros dolje u vrtu...e ako je ono simetrija onda ne znam sta nije.
![]() ![]() TeaK, a gle ovo: Postali smo MAMA!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vidi zinilo ti dijete...sigurno je gladno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |