Ukrasni sljez - Althea rosea |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gute Fee,sljezovi koje posiješ ove godine cvjetat će Ti iduće,zato se zove dvogodišnja biljka jer joj do cvatnje vegetacija traje 2 godine...još i kasnije se neki puta zna održati i cvjeta...a kad je jednom posiješ naj češće se dalje sama zasijava...ako je zemlja jako dobra i njeguješ je sa velikom pažnjom biljka može procvasti i ove godine tamo pod kraj ljeta.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Mari upravo sam Gute Fee o tome govorila ,o mnogo čemu ovisi koliko će biljka dugo opstati,dvije godine sigurno ,a dalje ovisi o ome na kakvome tlu raste,koliko o njoj vodimo brigu i da li je u kontinentalnom ili primorskom podneblju.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Anaida,prekrasni sljezovi.Ja imam tamno crveni sa prekrasnim velikim cvijetovima.Trogodišnji mi je otišao ovu zimu a podmladak od prošle godine uskoro će cvijetati.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Evo mojih sljezova....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Marinn predivni su oci su mi ispale
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Svi prekrasni sljezovi , ne znam koji bih izdvojila.....neki su lijepi po boji a neki zato što su dupli.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Baš lipo da vam se sviđaju :) zato evo još jedna sličica...
.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasni su
![]() ja imam bijelog |
|
![]() |
|
Hvala! Sjeme sam dobija na poklon čak iz Engleske! :))
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ja sam ga bila kupila u merkura, ove godine ga nije bilo, ali od cijele kesice ostao mi samo taj bijeli - puževi ih jako vole kad su mali
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divni su, zaista...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Marinn, prekrasni su!!!!!!!!!!
Nekako mi prije nisu bili tako lijepi, ali su mi ovi privukli pažnju! Pa možda i ja sad nabavim neki!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasni su Marinovi dupli cvijetovi sljeza!!! Ja sam sijala ovo proljeće a u cvijetovima ću uživati sljedeće, nadam se i vi samnom!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
imam ga sad i ja tj imat ću..posijala sam ga u četvrtak i eno ga niko je ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kamenjar, brzo ti je niknuo. Moji su posijani duže ali još ništa od nicanja, možda ni neće....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moji su baš pravo krenili,po danu ih iznosim van i špricam 2-3 put dnevno sa vodom..ako ti ne izađu ,ja cu ti od sebe poslat kad ojačaju
|
|
Vir |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jesi li imala sjemenki od tih ljepota? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
posto prvi put sijem ,zanima me kad treba sljez pikirat ,posijala sam ga prije 9 dana
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |