Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj posjet Krku
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj posjet Krku

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 22:15

smile78

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 00:13
Korijenko, sve pohvale i samo tako nastavi i dalje, a Miri K hvala na slikicama.
Super ste.

smile141
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 01:56
Evo, za sad, par sličica iz Omišlja. Bit će ih još, moram ih pronać.
Lijep pozdrav svima.

Još jedan pogled iz ptičje perspektive

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 08:57
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Bravo cure, ovo je savršeno.

I ja kažem. Hvala vam za prekrasne slike s otoka Krka. Vidjeti našu Korijenko u tolikim nošnjama i njene folkloraše stvarno je lijepo, a uživo zasigurno doživljaj za pamćenje. To najbolje potvrđuje brojno gledateljstvo, a tek ona mladost u prvom redu... malci su preslatki, možda i među njima ima budućih plesača.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 09:27
korijenko je lijepa i u moslavačko-posavskoj nošnjiClap dobro da se i na Krku vidi to narodno blagosmile126
Silvy predivne slike Omišljasmile95
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 14:29
Jako mi se dopada i ovo drugo lice naše drage Korjenko, 20 godina plesa folklora, svaka ti čast i valiko hvala Miri na prekrasnim slikama, zbilja je trebalo na to skrenuti pažnju!!  Samo mi je žao kaj niste imale vremena i malo pročaskati, ali nadoknadit ćete vi to, mile moje!!  Velika pusa i pozdrav 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 16:19
Ooo pa mi ćemo prošetati izgleda cijelim lijepim otokomClapClapClap!

A Korjenko.... pa MiraK je prava fotoreporterka! Kako ste lipi u tim nošnjamaThumbs%20Up!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 00:43
Prekrasno Korjenčice, lijepo ti to ide..ClapClapNošnje su jako lijepe, a lijepo ti i pristaju..Miro baš si lijepo odradila reportažu...Šteta bi bila da je to ostalo nezabilježeno...Dok ovo pišem konačno je krenula kiša...Nadam se da će namočiti i zaliti jadne presušene biljčice i barem malo osvježiti zrak....Wink
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 10:15
Slike Omišlja su me oduševile, samo tako napred.
Ima još predivnih mjesta na Otoku Krku, pa je baš lijepo da ih ovdje objedinjujemo, tema je za čistu peticu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 07:07
Korijenko, još sam se ja čudila kako to da je vaša nošnja slična našoj nošnji.smile39

Kako sam ja iz Posavine, a u mojoj ulici žena radi takve nošnje, nije mi strana ta tematika, a i plesala sam folklor i nastupala od vrtića pa do srednje škole samo, nažalost.
Koji ti je najdraži ples (Posavski)?
smile79

edit-krasne slike Krka, mog omiljenog otoka koji sam pohodila 17 godina!

edit 2- nije mjesto, al eto samo za Korjenku, da vidi kako izgledaju tri vrste (4, ak računam i mušku) Posavske nošnje, tj. kak se to kod nas nosi. Prsluk je obavezan, struke oko vrata također, a ova najbogatija zove se zelenina. Na glavi je halbica.

Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 08:57
Krasno Silvy,
došetaj do mene pa da nam se ljubimci druže.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 11:36
Uživam u slikicama...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 16:55
Hvala Belina i Anaida.
Bit će još sličica, samo moram slikati po danu jer mi je crkao blic na digiću.

Pozdrav cure!        Embarrassed
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 04:15
Jedna popodnevna kraća šetnja sa kućnim ljubimcem
šetnicom prema Omišaljskoj kuli

na putu prođem pored masline

predivan pogled na hotel

i Omišaljski zaljev

Kolo - vidikovac sa kojeg se pruža predivan pogled

pogled na stari, zapušteni hotel Učku sa šetnicama od ručno isklesanog kamena koje se prostiru oko hotela koji ima svoju pješčanu plažu; veliku terasu na kojoj su se nekad davno (početkom XX st.) skupljali aristokrati iz Austrije i Mađarske

"Nad Omišalj kad padne noć......."

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 15:13
Silvy lijepo ste se prošetali a i s nama ljepotu podijelili!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 17:32
smile227
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 03:26
Ako se prošećem starom jezgrom do vidikovca to izgleda ovako:

sa Dubca - Omišaljske kule uputim se uskim kalama

kružni tok, naravno za pješake

stančić gore, a pod votlun pravi raj za odmor

uske kale gdje se nađe mjesta i za trs ili oleander

idemo prema vidikovcu jednom od mnogih kala

meni najljepši dio - smješten na strmoj stijeni
od drveća jestivih plodova tu je koprivić i murva (u daljini ispod volte)

moja Loly me dobro čuva, čak je zaustavila i prolaznika

pogled sa vdikovca sa strmih zidina na marinu i plažu Pesja,
sa koje se pruža pogled na cijeli Omišaljski zaljev

riva gdje je papa Ivan Pavao II katamaranom isplovio za Rijeku

za sada ćemo se malo odmoriti na klupi i uživati u pogledu.

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 03:32
Hvala na posjeti anaida i toni.

pozdrav svima                                         smile78
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 22:03
Kakva lepota mozak da ti stane...uzivala sam smile94
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2011 u 14:09
MiraK opasno se približavaš Triši po svojim " lutanjima" , vas dvije ste najposvuduše ovog foruma. Ovo nije u negativnom kontekstu samo da znate, želim reći da vas ima svugdje, što je meni super. SmileThumbs%20Up

A naša Korjenko...pa nije ni čudo da ima onako dobru liniju kada dvadeset godina igra folklor.Slike su super, a po mom mišljnenju tebi ljepše stoji ona splitska obleka, nekako si mi profinjena i elegantna u njoj. Smile 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.