Miha i Šefi putuju !!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iza Duga Rese 10-tak km. Krasna priroda. Zemlja crljenica, a kuruza rasteeeeee!
U šumarcima ima puuuno ciklama i paprati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš si me iznenadila ovom temom tj. uvijek se iznenadim tvojim temama, a znam da se krije nešto čarobno, kao i ovog puta!
Početkom 90-tih sam visila na kupanju na Mrežnici, ali tok u Karlovcu! Naučila plivati na rijeci Glini, pa mi je draže kupanje u rijeci nego moru, ali... sve to čini draži života! To tak dođe kad sam mlinareva unučica! ![]() ![]() U kojem dijelu je slikana Mrežnica, negdje više u okolici Duge Rese ili griješim? |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Baš su mi predivne te naše riječice...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bas prekrasno!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Mrežnica! Jedna od rijeka koja prolazi kroz Karlovac.
Najpoznatija po svojoj zelenoj boji i hladnoj vodi! Vrlo omiljena za toplih dana. Svaki kutak je zauzet ručnicima, a nikome ne smeta njena hladnoća jer tako osvježava! Ovaj praznik smo proveli u viksi moje tete iznad Mrežnice. Nismo se kupali jer nije bilo mjesta, a i nisam od volje s +40 uletiti u 18-20. Ali da je prekrasna to je! Evo vrlo malo fotkica- idući put idemo kad bu malo hladnije pa bu se lakše skitati i slikati! Pogled s vikse prema Mrežnici i Kleku ![]() Klek se baš ne vidi jer je sparina! Kažu starosjedioci da kad se Klek ne vidi bit će jako ljepo vrijeme! Ovaj striček je pratio tok Mrežnice! ![]() Puteljak vodi na plažu ![]() Kupanac kod slapa ![]() Voda izgleda kao da stoji, ali je ustvari dosta brza ![]() ![]() ![]() I naravno ko se to tamo skriva ![]() ![]() Ima prekrasnih primjeraka crnogorice ![]() a voćke su rodile prekrasno ![]() Toliko za sada! Vrijedi otići i odmoriti dušu u krasnoj prirodi, a hrabri se mogu i okupati! Kampirati se može na nekoliko mjesta jer postoje kampovi. Ma prekrasno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |