OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 30> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlicno je, daklem kada cu imati para da renoviram kupaonicu ti ces mi biti za plocice dizajner
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne znam koliko ti je pametno imati mene za kompanjona
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
krasno!! na čemu je ovaj pozdrav s mora??
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
moze mila , biti crs mi dekorer-....hej prekrasni tanjuri i morski motivi...heheh antikvar...si vidla bubamaro kak se cure prebacuju na antikvarijate!!!
|
|
![]() |
|
Na keramičkim pločicama koje su bile smeđe pa sam ih posprejala svjetlim sprejem |
|
![]() |
|
gleeeeeeee:
![]() |
|
![]() |
|
Vidjela sam ja ovaj tvoj rad, malo sam kopirala, ali sam stavila kamenčiće, a ne ove mozaik, i jednog malog pužića u uglu, ako ste primjetili.
Inače, drže me "serije" - malo tanjura bijelo plavih koji glume starinske, malo mora, ma stići ću i do Božića, još mi je prerano |
|
![]() |
|
kaj tanjureke kad stavis salvetu sam pospricas kistom i prelakiras?
|
|
![]() |
|
Tanjure nisam špricala kistom nego sprejem, onako samo malo izdaleka popljuckaš, salvetu sam lijepila nakon toga
|
|
![]() |
|
hihihihihihiiiiiiiii popljuckas...jao obozavam teeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Pa kad neznam kako da drugačije objasnim, najbolje ispadne kad je sprej na izdahu
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
otok jako lijepo radis, svidja mi se :) ne znam sto je bolje, morski motivi, cvijece, ma sve je super :)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok bas imas mota,sve mi je lijepo,jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovi plavo-bijeli tanjurici su ti odlicni!!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo.....
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
puno lijepog plavetnila
![]() volim plavo obojane tanjure
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |