spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutija je odlična
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
spring i ova druga kutija ti je prekrasna,sa prekrasnim motivom
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala vam cure na lijepim komentarima...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
16 kuna
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i mene zanima , a kulike penez ???? |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutije su ti baš lijepe i jako pedantne, a okvirić je slaaaadak!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Springice, prekrasni su ti radovi, majstorski napravljeni!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ima jedna trgovina tu kod nas.. jel te zanima?
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Kutije za vino su ti prva liga
![]() |
|
![]() |
|
Evo još jedne kutije za boce...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
okvir je bas njezan,vesel a kutija za vino je isto prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala hvala hvala... baš mi je drago čut da vam se sviđaju moji radovi
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Gledam tvoje radove i divim se...sve jedan ljepši od drugog...fascinira me kutija za vino....turbo precizna izrada
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Springica majstorica!!!
Oba rada savršena i lijepa svaki na svoj način....
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Spring, moram ti reć da mi je prekrasna tvoja kutija.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Okvirić je lijepi veseli, a kutija super, divim se što si to uspjela zalijepiti u jednom komadu, meni b se vjerojatno sve potrgalo.
|
|
![]() |
|
Kada lijepim veće motive onda ih dakle lijepim odozgora ali i kasnije ravnam s kažiprstom.. odmah dok je još ljepilo svježe.. lijepo poravnaš i neki nabori se uzravnaju..
A lijepim dio po dio.. recimo na ovoj kutiji sam krenula s ljepljenjem odozgora..od pola kutije prema jednj strani pa taj dio druga strana.. pa sve polako do kraja.. ah što mi idu objašnjenja... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutija i okvir prekokrasni,a tek jajca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Kutija za vino ti je super, okvir isti tako, kako uspiješ tako dobro zalijepiti salvetu? Ako mi je veći motiv onda se hoće malo naborati, tako da ja obično idem na sitnije detalje iz tog razloga. Imaš neku tajnu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |