Horti-razmjena sjemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala SilveK, sutra cu pogledat tvoje oglase pa se javim. Danas mi je prevelika navala na comp, ne mogu doc na red.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozdrav i dobrodošla!!!!
Zaviri u moje oglase pa ako te što zanima javi se na pp ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Pozdrav svima od novog clana. Najbolja ste ekipa biljkoljubaca na svijetu i bila bi mi cast sudjelovati u vasim raspravama i druzenju.
E sad da ne dodjem u ekipu praznih ruku imam i nesto sjemena za razmjenu,nadam se da niste vec sve podijelili. Evo sto imam Campanula persicifolia white Delphinium Pacific Giant Coreopsis Phlox plavi Echinops ritro i to od svega po malo jer nisam do sad mislila da ce mi trebati tj.sad sam tek otkrila da imam s kim mijenjati. Iskljucivo skupljam trajnice i grmice. Pa ako ima zainteresiranih javite se. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |