Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - goga-zg,moji prvi pokušaji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

goga-zg,moji prvi pokušaji

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 10:30
imas viska salvetice sa bozicnom zvjezdom ova predzadnja,ili reci di si ih nabavila.....predivna je
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 10:31
Originalno poslano od člana goga-zg goga-zg napisao:

salvete sam kupila u metrou,lumosu,hobi artu.

tako ti je kad zena dodje u godine pa hoce u jednom pogledu sve vidjeti i onda....preskace redoveLOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 11:00
Baš su mi lijepi ovi radovi

Vidim da radiš na pločicama i da nisu probušene.
Ja sam na svoje pločice odzada vručim ljepilom ljepila nekakve kukice da se mogu objesiti na zid.
Kako ćeš ti to riješiti?
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 11:45
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

imas viska salvetice sa bozicnom zvjezdom ova predzadnja,ili reci di si ih nabavila.....predivna je

imam ja jednu viska ako hoces...

i pliz pocisti inbox, prepun ti je... Wink
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 11:46
goga, meni su orhideje favorit... obozavam ih... evo upravo cekam da mi mojih sest komada doma procvjeta, bit ce taman za bozic...
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 19:42
 i moja je puna cvjetova,samo da uspiju procvijetati.Wink
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 19:44
božićnu zvijezdu sam kupila u metrou,ali ih više nema.ako netko hoće božićnu zvijedu neka se javi imam ih dosta.rupe ću izbušiti naknadno,nadam se uspješnoBig%20smile.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2008 u 18:22
prvi pokušaji? radovi su odlični!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 15:52
Hej, pa ja tek sad vidjela ove predivne radove!!! Cry
Drago mi je da čemo se zajedno družiti u petak na "Početnom"!!!

P.S. Nadam se da bumo bolje polaznice od ekipe kad su išle Šeflera, Proljeće, Franjica.... LOL
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2011 u 20:04
dobro dosla goga-zg....radovi su ti super...cekam nastavak   smile73
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 22:15
Goga draga , nemogu vjerovati da su to prvi pokusaji !   smile181  To su genijalni fantasticni radovi !     smile55
Na vrh
s.stefic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje s.stefic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 10:18
Super su radovi - za početak. Svaka Vam čast. Inače, što se rupa tiče vezanih na pločice, ja ih ljepim s onim trokutićima (inače mi pločica zna puknuti ako ju bušim), a trokutići drže sa onim super fixom. Imam ih podosta na zidovima i zasada svi drže. Možda dobar savjet, možda ima i bolji....Nemam pojima.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 22:21
lipe pločice i motivi,
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 15:28
prekrasne pločice, ali ovo početnički radovi šta će tek kasnije biti , prekrasno ......
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.