goga-zg,moji prvi pokušaji |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imas viska salvetice sa bozicnom zvjezdom ova predzadnja,ili reci di si ih nabavila.....predivna je
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
tako ti je kad zena dodje u godine pa hoce u jednom pogledu sve vidjeti i onda....preskace redove ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš su mi lijepi ovi radovi
Vidim da radiš na pločicama i da nisu probušene.
Ja sam na svoje pločice odzada vručim ljepilom ljepila nekakve kukice da se mogu objesiti na zid.
Kako ćeš ti to riješiti?
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
imam ja jednu viska ako hoces...
i pliz pocisti inbox, prepun ti je...
![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
goga, meni su orhideje favorit... obozavam ih... evo upravo cekam da mi mojih sest komada doma procvjeta, bit ce taman za bozic...
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
i moja je puna cvjetova,samo da uspiju procvijetati.
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
božićnu zvijezdu sam kupila u metrou,ali ih više nema.ako netko hoće božićnu zvijedu neka se javi imam ih dosta.rupe ću izbušiti naknadno,nadam se uspješno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prvi pokušaji? radovi su odlični!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hej, pa ja tek sad vidjela ove predivne radove!!!
![]() Drago mi je da čemo se zajedno družiti u petak na "Početnom"!!! P.S. Nadam se da bumo bolje polaznice od ekipe kad su išle Šeflera, Proljeće, Franjica.... ![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
dobro dosla goga-zg....radovi su ti super...cekam nastavak
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Goga draga , nemogu vjerovati da su to prvi pokusaji !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
s.stefic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
Super su radovi - za početak. Svaka Vam čast. Inače, što se rupa tiče vezanih na pločice, ja ih ljepim s onim trokutićima (inače mi pločica zna puknuti ako ju bušim), a trokutići drže sa onim super fixom. Imam ih podosta na zidovima i zasada svi drže. Možda dobar savjet, možda ima i bolji....Nemam pojima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
lipe pločice i motivi,
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasne pločice, ali ovo početnički radovi šta će tek kasnije biti , prekrasno ......
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |