Andrea01 - nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja bi ljubičastu rudbekiju a koliko se sječam imala si i neku gliciniju viška?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Za gliciniju moram provjeriti... velika potražnja, ali ti ćeš upasti svakako preko reda... tj. znači da moram imati dve da bi i ti uspjela poslati bez poštanskih troškova!!! ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Joj ti! Budem ti došla tam pa budeš imala još večih troškova od poštarine - kad me nahraniš i otpremiš a da ne velim dok si pokupuješ tegle i zemlju za cvijeće kaj ti donesem..
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pa, dve su samo zbog poštara koji je iz Nedeljanca... tako da ti brzo dojde!!!! ![]() Brži je od Cityexpressa, a i HP mu nije ravan... ![]() A, kaj se tiče troškova prehrane imam doma dobrog majstora na roštilju pa se ne bojim!!! ![]() Ažurirao andrea01 - 01 Listopad 2007 u 21:30 |
|
![]() |
|
onda dobro,već sam mislila da te budem za kaznu zatrpala sa pelcerima
|
|
![]() |
|
Filipa1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Možda ponuda još vrijedi, nadam se da nisam zakasnila sa zamolbom u svezi sjemenki, mala sam neznalica, počinjem uređivati svoj vrt, obožavam šarenilo cvijeća tijekom cijele godine!!!!!!
|
|
![]() |
|
Cure, tko je ono bio zainteresiran za sjemenke roze i tamnocrvene rudbekije? Napokon sam ih uspjela skupiti... pošaljite na PP adrese!!!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
andrea,meni pripremi sjeme kad dođem u Zg.Ti si rekla da bi sjeme onog što si mislila da je ljiljan? Hoćeš još uvijek to sjeme?
|
|
![]() |
|
Da!!! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ok,donesem ti ga
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Ehinacea purpureu sjeme imam ja.
|
|
![]() |
|
Ako ima zainteresiranih za ovakvu vrstu astera, trajnica, nižeg rasta! Nek se javi na pp!!!
![]() |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Ja volim ove nižeg rasta...
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
adrea01 jel to ono što si meni poslala već ili nešto drugo.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, može aster, a rudbekiju idem sada tražiti sliku da vidim što je to!!!
![]() Pardonček , aster može u teglu?
Ako može piši me!!!
|
|
![]() |
|
Bila bum tak dobra pa zaželjela malo campanule, ako netko ima!
![]() |
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
bok ja bi ako može pakujac a i karanfil ak nije problem
|
|
![]() |
|
Može andreja! Pakujac uskoro će biti suhe sjemenke, a karanfilili još nisu niti procvali, tako da... to kasnije!
|
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
puno hvala
|
|
![]() |
|
Digitalis - naprstak će imati puno dosta sjemenki, jeli ima zainteresiranih?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |