KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 42> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sper su ti radovi, no su me oslikane boce posebno odushevile!!! Sjajno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
boce su stvarno jako dobre ...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bok svima,
Hvala vam na pohvalama i dobrodošlici i evo još nekoliko mojih radova
Anđelčići - uvijek lijepi. Tu sam nešto eksperimentirala, htjela sam vidjeti kako izgleda ako je podloga bijela a gornji sloj tamniji - i nisam baš oduševljenja ali odlučila sam da tako ostane i da ne ispravljam. Prosudite sami.
Ovo sam pronašla u podrumu, obična bijela zdjelica i podložak i mislim da sam im dala dušu. Što vi mislite?
Toliko od mene. Pozdrav svima i čekam vaše komentare i pokoji savjet
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivan je komplet...kako je bilo u subotu na radionici? si naucila pokoji koristan trik???
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ej, Goga
Naučila sam svašta ali baš nisam nešto preoduševljena kao prvi puta. Ali o tome na kavici.
Prošla me je ludnica pa bi se mogle naći ovaj tjedan. Kako radiš?
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ovaj tjedan radim prijepodne, dakle uglavnom sam slobodna popodne i predvecer...moze, ja sam za... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
karmen boce su ti preljepe,posebne,a ovi zadnji radovi,neznam koji bi izdvojila,svi su mi lijepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kaća, imam novi hobby kopam po podrumu i izvlaćim stare stvari, dobro da inače sve skupljam kao krtica, tako da tom starom drlogu dajem novo ruho. To me baš zabavlja. Moja mašta može svašta!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Prekrasni radovi. .možeš bit ponosna. .
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su jako ljepi i uredni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nisam baš nešto preluda za anđelima ali ovi tvoji su super ispali. i ostale stvari su ti jako lijepe
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Koliko god nam ljubav prema salvetama bila ista, toliko smo različite i u tome je pravo bogatstvo. Prekrasno. |
|
![]() |
|
Hvala svima, meni je prekrasno to što je ovo takva tehnika koja nam omogućava da nismo savršeni umjetnici ali svatko može dodati ono svoje "nešto" i da baš to bude posebno. Ujedno su mogućnosti kombiniranja neogranićene i svaki puta ili svaka od nas unese neku novu kombinaciju. Kada pogledam vaše prekrasne radove dobijem inspiraciju za nešto novo i čak i ako koristim iste salvete opet rad nije isti, boje nisu iste i nevjerojatno koliko se osjećam slobodno.
Možda je ovo filozofski ali baš se tako osjećam - slobodno, prepušteno mašti.
Naprijed cure!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno! pogotovo zadnji rad koji mi se posebno sviđa!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Po ničemu se ne vidi da radiš samo dva mjeseca. Radovi su savršeni, uredno napravljeni i zaista prekrasni. Bravo! Samo tako dalje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Aaaaaaaa vidi rada na tamnoj podlozi!!!!!!!! WOW, extra je
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ovim se baviš samo dva mjeseca, zaista? Draga moja, možeš biti jaaaaakoooo zadovoljna ![]() Neki ni nakon 10 godina ne bi ovako dobro napravili ovu crno bijelu kombinaciju sa ukomponiranim decoupage motivom...svaka čast ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure, zaista sam si dala truda i pazila na najsitnije detalje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |