Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 42>
Korisnik
Poruka
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 19:04
Sper su ti radovi, no su me oslikane boce posebno odushevile!!! Sjajno Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 20:19
boce su stvarno jako dobre ...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:00
Bok svima,
Hvala vam na pohvalama i dobrodošlici i evo još nekoliko mojih radova
IMG_0217.JPG
Anđelčići - uvijek lijepi. Tu sam nešto eksperimentirala, htjela sam vidjeti kako izgleda ako je podloga bijela a gornji sloj tamniji - i nisam baš oduševljenja ali odlučila sam da tako ostane i da ne ispravljam. Prosudite sami.
IMG_0223.JPG
IMG_0227.JPG
Ovo sam pronašla u podrumu, obična bijela zdjelica i podložak i mislim da sam im dala dušu. Što vi mislite?
IMG_0226.JPG
Toliko od mene. Pozdrav svima i čekam vaše komentare i pokoji savjet

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:46
predivan je komplet...kako je bilo u subotu na radionici? si naucila pokoji koristan trik???
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:54
Ej, Goga
Naučila sam svašta ali baš nisam nešto preoduševljena kao prvi puta. Ali o tome na kavici.
Prošla me je ludnica pa bi se mogle naći ovaj tjedan. Kako radiš?
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 10:22
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Ej, Goga
Naučila sam svašta ali baš nisam nešto preoduševljena kao prvi puta. Ali o tome na kavici.

Prošla me je ludnica pa bi se mogle naći ovaj tjedan. Kako radiš?

ovaj tjedan radim prijepodne, dakle uglavnom sam slobodna popodne i predvecer...moze, ja sam za...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 10:42
karmen boce su ti preljepe,posebne,a ovi zadnji radovi,neznam koji bi izdvojila,svi su mi lijepismile141smile141
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 12:23
Hvala Kaća, imam novi hobby kopam po podrumu i izvlaćim stare stvari, dobro da inače sve skupljam kao krtica, tako da tom starom drlogu dajem novo ruho. To me baš zabavlja. Moja mašta može svašta!
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 14:27
Prekrasni radovi. .možeš bit ponosna. .
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 17:09
radovi su jako ljepi i uredniClapClap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 18:01

Prekrasno!!!
ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 18:06
nisam baš nešto preluda za anđelima ali ovi tvoji su super ispali. i ostale stvari su ti jako lijepeThumbs%20Up
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 10:00

Koliko god nam ljubav prema salvetama bila ista, toliko smo različite i u tome je pravo bogatstvo. Prekrasno.

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 12:05
Hvala svima, meni je prekrasno to što je ovo takva tehnika koja nam omogućava da nismo savršeni umjetnici ali svatko može dodati ono svoje "nešto" i da baš to bude posebno. Ujedno su mogućnosti kombiniranja neogranićene i svaki puta ili svaka od nas unese neku novu kombinaciju. Kada pogledam vaše prekrasne radove dobijem inspiraciju za nešto novo i čak i ako koristim iste salvete opet rad nije isti, boje nisu iste i nevjerojatno koliko se osjećam slobodno.
Možda je ovo filozofski ali baš se tako osjećam - slobodno, prepušteno mašti.
Naprijed cure!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:25
prekrasno! pogotovo zadnji rad koji mi se posebno sviđa!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 08:36
Hvala svima. Bila sam vrijedna i evo još nekoliko radova. Slobodno komentirajte da znam da li da nešto mjenjam i da li griješim u nečemu s obzirom da se ovim bavim samo 2 mjeseca
IMG_0247.JPG
nešto što još nije olakirano ali sam htjela da vidite
IMG_0243.JPG
pa još malo
IMG_0244.JPG
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 09:43

Po ničemu se ne vidi da radiš samo dva mjeseca. Radovi su savršeni, uredno napravljeni i zaista prekrasni. Bravo! Samo tako dalje!
ANĐELKA
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 10:43
Aaaaaaaa vidi rada na tamnoj podlozi!!!!!!!! WOW, extra je smile55
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 11:08
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hvala svima. Bila sam vrijedna i evo još nekoliko radova. Slobodno komentirajte da znam da li da nešto mjenjam i da li griješim u nečemu s obzirom da se ovim bavim samo 2 mjeseca

Ovim se baviš samo dva mjeseca, zaista?
Draga moja, možeš biti jaaaaakoooo zadovoljna vidi se da imaš talenta....
Neki ni nakon 10 godina ne bi ovako dobro napravili ovu crno bijelu kombinaciju sa ukomponiranim decoupage motivom...svaka čast

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 11:26
Hvala vam cure, zaista sam si dala truda i pazila na najsitnije detalje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.