Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 104> |
Korisnik | |
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno ti je cvijece, bas mi ga je krivo vidit onako unistenog od tuce. Posebno mi je zao krastavaca, njih obozavam:)Al oporavit ce se to sve, uz tvoju pomoc!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
sve je lijepo ,šteta zbog tuće,limun me oduševio
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ja kod tbe prvi put, ali vjerujem ne i zzadnji!
Divim se tvojoj bugenviliji ...........kad tamo malo dalje čitam o oluji.....strašno! Vjerujem da će se biljke brzo oporaviti!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ovo je neki ukrasni grm...mislim da mu je ime dim ali nisam sigurna..nazivi cvijeća mi baš i ne idu |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
roza surfinija |
|
![]() |
|
puzavice |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Predivan ti je taj grm -stvarno je krasan
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ooo kako ti je prekrasan klematis, crnooka suzana isto, a joooj koje nevrime, šta sve napravi, baš mi je žao...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
kiwi..ove godine prvi put plodovi |
|
![]() |
|
suzy |
|
![]() |
|
hvala svima na setnji mojim vrtom...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šetaćemo mi još samo ti tako nastavi sve je super
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ovu suzy mi je sad uhvatila neka bolest...malo se i vidi na slici kako joj žute listovi i ima uši kojih se ne mogu rješit
|
|
![]() |
|
hortenzija |
|
![]() |
|
još jedna hortenzija |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Oprosti tek sada sam vidjela tvoju temu i naravno odmah požurila da pregledam sve prije nego se smrači.Sve je predivno, žao mi je zbog nevremena, ali oporavit će se i izgledati još ljepše nego prije.
Klematis ti je predivan, sve ostalo isto, ali on je 5555555555 - kralj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
festuca i ježić |
|
![]() |
|
jasmin |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Raznovrsno je kod tebe i lijepo.
|
|
![]() |
|
nađe se svakakvih biljki kod mene...a i kod vas svih ima jako lijepog cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |