Moj decoupage - početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy ...
![]() Elza buba ![]() Ima da se umislim..... ma nee.... sad ću ja još više radit!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maya odlicni su ti radovi,ma bravo..nebi nikad rekla da su pocetnicki
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Osim sto je uredno i pedantno jos je i prekrasno... pa kud ces vece srece..
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Heeej Mayo već smo se zabrinuli za tebe, ali vidim da si bila vrijedna, prekrasan kompletić
![]() |
|
![]() |
|
ima toga još...samo kad ulovim vremena stavit
pozdrav svima |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maya pa ženska gdje su ti?.....mislila sam da si nas zaboravila a ti radiš punom parom....krasni kompleti
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
E Maya, stvarno, otkad te nije bilo! Ovaj komplet je prekrasan! A sada dolazi vikend, pa uhvati malo vremena za nove slikice, da se imamo čemu diviti i komentirati!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovo mi sad nije jasno
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ja stvarno ne razumijem odakle vam više ideje...prekrasno......
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Jako lijepo, nježno...decentno...svaka čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno Mayo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |