Dacky - salvetiranje i nerviranje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
Dacky ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 21 Listopad 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dacky ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 21 Listopad 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zanimljivi radovi... iako početnički, dojmi me se urednosti...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno veselo i živahno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dacky dobro nam došla.
Radovi su ti jako lijepi, ali svakako kupi lak, onda će biti fenomenalni.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Dacky i ja ti sa zakašnjenjem želim dobrodošlicu. jako su lijepi i uredni tvoji radovi iako kažeš da si početnik.
pohvale u svakom slučaju i samo tako dalje nastavi
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slažem se,s nekoliko slojeva laka svi tvoji radovi će doslovno zablistati
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
veselo,prekrasno i uredno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepo i uredno! Posebno mi se sviđa ona kutijica sa smeđim kružićima
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala svim,kupujem lak obavezno pa cu staviti.Sigurno ce biti bolje!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Daki...mogu ja jednu malu dobronamjernu sugestiju......onaj plavi vjencic...pokusaj malo detaljnije izrezat motiv da se ne vidi prijelaz na podlogu....na tanjuru je dobro ali na onoj okrugloj posudi se vidi...nemoj zamjerit...samo ti savjetujem....inace radovi su ti lijepi.....originalni.....ima u njima puno volje i ljubavi za ovu tehniku....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bozice nema razloga za ljutnju znam vidi se i ono zuto jel nisam izrezala kako treba shvatila sam kako treba pa ce biti bolje sledeci put
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
draga, dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Gledam tvoje radove i prvo što mi pada na pamet...kao što je Nata rekla baš su uredni. Te male faltice koje jedva da se vide...možeš riješiti ...uzmeš fini, fini šmirgl papir i lagano pošmirglaš kad je skroz suho i te sitne će sigurno nestati...imaš oko za lijepo i već znam da ćemo se u tvojoj galeriji nagledati lijepih radova...znam da materijala uvijek fali , svi smo tako počeli...ako želiš pomoć u salveticama pošalji mi na pp adresu da te malo razveselim. |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Jako su ti ljepe kuhače,a kompletić za čaj ,baš sladak.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |