prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakve li svestranosti, svaka čast...
![]() sve vile mi imaju nešto posebno i odlično napravljeno i sviđaju mi se te čiste boje... kužim da misliš da nisu predobre izrade (modeliranje uvijek traži usavršavanje), ali imam osjećaj da je najteže raditi izraze lica i detalje na licu jer su položaji tijela skupa sa dodacima odlične izrade i izgledaju skroz živo... (osobno su mi Svjetlana i Bojana nekako najupečatljivije) a ova kornjačica tvoje kćeri mi je fenomenalna... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sviđa mi se tvoja svaštara, slika Gospe prekrasna , uradila sam dvije po toj shemi. Svaka čast i kćerki
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
hvala cure! vallisa i sama sam napravila dvije(jedna je išla na poklon)i stvarno mi je trebalo puno vremena za nju.radila sam sa jako tankim koncem tako da je slika dosta mala(35*55cm)i oči su mi skoro ispale.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ajme draga Prila, koja svestranost
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prila i ja sam se oduševila tvojim radovima i tvojom svestranošću.
Zaista sam uživala!!!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ej Prila... sto se ranije nisi ukljucila na forum... moji bi se ukucani jako radovali da su se mene i mojeg razbijanja dobre kupaonice mogli rijesiti na bezbolniji nacin... a mogli su da sam tvoj mozaik vidjela prije...
![]() ... ali imamo mi jos jednu kupaonicu ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
puno hvala primavera,monna-1,proljeće i lluvia.pohvala od majstorica poput vas mi jako puno znači.volim svaštariti i nešto je bolje,nešto lošije,a sada imam volje za nove pokušaje.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga prila doista si puna iznenadenja radovi su ti predivni , a maloj sljedbenici zelim jos puno puno tako lijepih radova
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hvala rosa2 i u ime MPK
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prila nekoliko puta sam pregledala tvoju galeriju,ostavila si me bez teksta svojom svestranoscu i predivnim radovima
![]() mislim da ti do sada nisam zazeljela dobrodoslicu,pa se evo ispravljam,dobro nam dosla i ugodan boravak na forumu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prila,ti si umjetnica i to jako svestrana.Ne znam što bih mogla izdvojiti kao nešto što mi se najviše sviđa... hm,znam:ipak je onaj ormarić osobno meni prva liga ,pa mozaik,pa gospa... Očito da popisu nema kraja.Nego, imam jedno pitanje shema po kojoj si radila gospu,odakle ti? Voljela bih ju nabaviti svojoj mami jer ona radi zlatovez.Meni osobno je drag svaki ručni rad ali slike u zlatu i pogotovu u srebru su mi zakon.Ja ih imam dosta ali kako nisam tehnički potkovana na žalost ih ne mogu pokazati a imala bih za jednu malu izložbicu.
|
|
![]() |
|
puno hvala drage kaća43 i ivna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je savrsena!
|
|
![]() |
|
puno hvala kaća43 i rose
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Škrinjica je odlična, divno si ukomponirala motive i boje - super! Ali Djed Božićnjak je tako sladaaaaaak!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |