Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 71>
Korisnik
Poruka
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:17
Voća,povrća,cvića-svega ima kod tebe,a imena biljkicasmile227
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:19

Lora možda je do zemlje ili sojinog brašnaWink
Ma narast će i tvoje, znaš da sa biljkama nikad ne znaš kad će nas iznenaditiHug
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:20
Tako da znaš, hoću svoj /tvoj Clorophitum natrag.

Moj je žgoljavCry

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:27
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:36

Šmrcko ja tek sad došla, misleć' ma nema još puno toga stići ću pogledati. Kad  tamo  svašta!

Ideja sa slajdovima s kojima si napravila rekapitulaciju radova.... svaka čast. A tek što će biti ove godine kad nikne sve ono posijano u uredno sređenim gredicama!Clap
Vas ste dvoje stvarno posebni.Prekrasno ste to sredili!Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:42
Smrčko, skidam kapu! Puno obavljenog posla. Imaš zemlje, imaš volje, bit će to prekrasno.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:28

Hvala cure na lijepim riječima , čeka me puno udarnog posla. Veći teren hrpa posla.

Najbitnije mi je da se ogradimo i da pljucnem na teren kao svoj gazda. Ograda se upravo praviTongue

Baka kad nikne  sve poželjet ću pasti u komu i prespavati ljeto, kad se samo sjetim vodesmile39
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:33
Ajme Smrckić kolko ste vi posla napravili ClapClapClap. Na terenu je prekrasno, a kućno cvijeće i povrće super! Klematis Multić klempo je savršen! smile227
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 01:07
Da Flavijica hrpa posla, a kraj ni na vidikuCry.

U vezi vrta sve sama obavljam, čak sam svu obavezu oko vode preuzela. Razlog je da MM napravi i završi betoniranje stubova i postavljanje ograde.

Hvala na pohvalamasmilie_love_047.gif
Jelda da mi je klempo lipi, nadam se da će narasti i biti manekenWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 06:38
Kako si ono rekla: lijevo - desno ma i gore dolje sve ti je zdravo i napreduje. Ono što je crklo ove zime, možda i bolje da je. Ovoga što je ostalo ima toliko da će ti biti lijep balkon i da ćeš imati prekoviše posla.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 08:15
Dobro je da si bar nešto otpeljala (ili ćeš tek) biljčica na vrt, vidim ja da ti opet imaš doma šumu Striborovu Smile, treba to negdje smjestiti LOL.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 10:08
Evo me od početka opet kod tebe. Zaista nemam rječi kako to sada izgleda, predivno - bravo za vas dvoje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 15:14
Djevojčice - lepeke slikice si nam stavila! Bravo za balkon, a bravooo!! za tvoj vrtić u planinama!! Onaj cvijet zove se crossandra undulaefolia i jako, jako je lepeka! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:15
Hvala cure na posjeti

Ma Hoja žao mi je nekih biljaka od prošlu godinu, najgore ne znam koliko ću čekati da se potvrdi smrt biljke, vjerojatno do jeseniShocked
 BungicaCry, 2 ruže stablašiceCry, krumpirkoCry, prekrasna dalijaCry , žuta ruža sa crvenim obrubom..... veliki je popis mrtvih koje još čuvamShocked

Anaida prvo sam mislila da nije hibiskus ( iz mog velikog znanja biljakaLOL) a nije to su neke druge vrste biljaka. Želim da ti dugo bude i cvjeta, kod Mimar ( ima tema o toj biljci) sam vidjela tu biljku i piše da stalno cvjeta i lijepo joj izgleda.Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:26
čuvaš popis ili mrtve biljkesmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 23:36

paa ubrzo ću kao partizani dizati spomenik palim cvjetovima.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 08:11
Ej Smrčko, jedamput davno stavljali su cvijeće na spomenik palim borcima, pa držali govor, a kako se u to vrijeme stalno klicalo - živio ovaj, živio onaj, jedna žena je uzviknula - živjeli pali borci!

E pa živjeli i tvoji pali borci
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 12:48
Hvala im za prošlu godinusmilie_mil_025.gif
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 13:07
Šmrcko vrt je baš krasan, ovo sa slajdovima mi se posebno sviđa..Ako trebaš još ruža ja ti imam crvenu i rozu još pa ti mogu poslati
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:28
Hvala Stefki ali za sada je dovoljno , kad budem planirala proširivati ružičnjak javim ti Wink.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.