Martin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i danas je bilo puno posla zadnja kariola zemlje se prebacila sa ceste u dvoriste
![]() puna kapa mi je vise prebacivanja :P posadila sam gredicu salate i jagoda da moje zlato moze papati a dobra vijest je da sam nasla vjencani prsten niko sretniji od mene :)) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ovo su sve radili mm tata i njegov prijatelj puno jos tu posla ima nadam se da ne zamjerate ovo bas ne spada u cvijece ali se jako ponosimo sto idemo i guramo naprijed :) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo, veselim se što mogu pratiti tvoj vrt u nastajanju
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
evo do sada sam kopala "temelje" bazencica :)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moj vrt je širok pojam.Podrazumjeva i sve u vrtu, pa tako i kamin uz ostalo.
Samo ti nama slikaj da možemo s tobom pratiti razvoj uređenja... sad i tako više nema puno cvijeća..
Vrijedne ruke će tu svašta urediti!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opa, radovi u toku, to volim
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Martina već sam mislila da si odustala od vrta i foruma, svako malo sam navraćala da vidim ide li što kod tebe, dobro je da si tu a dok radiš bit će i slika da vidimo što je sve urađeno od ljeta. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo novina od mene :))
|
|
![]() |
|
Natalijine lukovice rastu rastu.. :) hvala ti draga
trebam jos slikati sto su mi drage cure poslale cim kisa stane
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Prelijepo je sve, ali slika sa ovom malom ljepoticim (možda je i ljepotan) je prekrasna, je li to tvoj podmladak
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Je je moja cura je to
tocnije moj pomagac :)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
fino sto postavljas slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Radovi napreduju.....biljke rastu, a bit će tu i za trbu i za dušu.....tvoj podmladak, odnosno pomagač je presladak.... |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Martina želim još slikica tvoga vrta.
|
|
![]() |
|
moj vrt spava
![]() nazalost neke biljcice nisu prezivile zimu ali sad znam za sljedecu! p.s. postala sam ponosna vlasnica kaki jabuke i sljive ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
dobro nam došla martina!
boja joj je prelijepa! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto nisam bila od studenog!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pocelo je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prva slika su lukovice kupljene vise neznam koje ali izasle su pola mini a pola normalne velicine s time da ove velike nisu jos procvjetale |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |