Pitanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cini mi se da je (desno)Sanseverija
Odgovara joj svjetlo mjesto a ne skodi joj nimalo direkthih suncevih zraka ,mada moze stajati i u sjeni, Nije osjetljiva na stupanj vlaznosti Moze joj naskoditi jedino visak vode , Presađuje se kad preraste saksiju , odgovara joj sobna temperatura nadam se da ces shvatiti ovo kako sam ti napisala |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() Ažurirao Hele - 31 Listopad 2007 u 00:11 |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Nisam znala gdje da ovo stavim pa evo tu. Treba mi neka lisno dekorativna biljka da mi popuni kut u dnevnoj - znači sobna temperatura, sunca ima (a mogu je stavit i u drugi kut da ga bude manje). Trebala bi ili biti viša ili brzo rasti, a opet da nije prekomplicirana za njegu (ne zato jer mi je teško nego zato što ja , unatoč želji, nisam još dovoljno vješta. Molila bih ako netko ima neki savjet.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |