Za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ova zadnja boca mi je njami-njami, te trešnje/višnje, što li je već, naprosto mame da ih čovjek zagrize.......mmmmm, ljeto
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Super mi je ova salveta, dugo sam je tražila i napokon našla. Biljana - što mi preporučaš da uzmem fasadnu boju ili boju za beton , do sada sam radila s bojama iz hobby shopova pa ne zna, što je bolje???
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi dorina...izdvojila bih kutiju sa makovima i flasu sa tresnjicama ,bas mi se svidjaju .
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ništa prati, sve je preljepo, a što se tiče boje, barem meni je jednako i betonska i fasadna, koristim koja mi dođe pod ruku
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, boca s trešnjama je super. Boje su dobro izabrane, sve se baš lijepo uklopilo jedno s drugim.
|
|
![]() |
|
Biljana - nisam vidjela da si mi već ranije odgovorila na drugoj temi.Hvala. sarita , mima , biljana - drago mi je da vam se sviđa flaša s višnjama jer sam i sama s njom zadovoljna. mumica - hvala na posjeti i na pohvalama
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sve sa makovima i boca s trešnjama,to mi se najviše sviđa.
Mali savjet,primjer boce s trešnjama,vidi se između peteljki i listova druga boja podloge(ona sa ostatka salvete),lijepo kistić u ruke,umočiti ga u boju s kojom smo obojali podlogu i precizno ispraviti nijansu.Ili...precizno izrezati i te dijelove salvete ![]() |
|
![]() |
|
E baš ti hvala na savjetu , baš me mučilo to kako da riješim tu razliku u boji.Sad se i sama čudim kako se prije nisam sjetila da taj dio obojam u boju podloge.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Malo sam švrljala po tvojim radovima, i ne znam koja mi je od kutija ljepša.Super,
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatke kutijice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala cure. Vaše pohvale su mi vjetar u leđa.Nemam baš previše slobodnog vremena pa sve radim na brzinu da se barem malo opustim od svakodnevnih stresova.
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kutijice mi se sviđaju, a drago mi je da su đurđice spasile tanjurić od otpisa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |