Pozdrav iz Slavonije! |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() preljepe flaše,vratiti ću se opet tebi: Dobro došla. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Hvala na komplimentu , no i ja još učim! :)
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zaista lijepi radovi.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Stolice su stare 60-ak godina , čini mi se da sami im sada dala malo života! ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivni radovi,stolice su savršene a boce predobre!i kažeš učiš ti ,učiš-a joj šta ćeš nam tek onda pokazati !!!vrlo si nadarena!
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
super si pomladila toliko stare stolice,lipe su i vesele...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Goce ovaj plavi škanjel ti je super, samo zašto, nemoj se naljutiti dobronamjerno, zašto nisi onaj dio salvete, a možeš to još napraviti, pobojala u bilo da ti se ne vidi višak oko cvića, bilo bi ti uredno i ne bi se vidilo da je to salveta? Sory nemoj se ljutiti na komentaru, ali i ja volin kad meni neko skrene pažnju na grešku.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Slika s anđelima mi je skroz simpatična. Stolica s šarenim cvijećem je isto dobra a ova s ljubičicama mislim da ipak ima malo prejak shabby. Napokon smo počeli iznositi i kritike na forumu, nadam se da ne zamjeraš. Sada i od tebe očekujemo da kreneš kritizirati.
|
|
![]() |
|
Slažem se kritike su uvijek dobro došle! Na greškama se uči!
|
|
![]() |
|
color034 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
bravo za moju slavonku
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jako lijepo radis, bravo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |