Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 23> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaista je bijeli "snješko" (ovaj na 4 noge) pravi nasmijani ljepotan! A nadam se da će se danas, najkasnije sutra, otopiti i pravi snijeg u tvom vrtu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Meni je zanimljivo kako se snig polako povlači i pojavljule se zeleni život ispod njega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Gdje si se ti do sada krila?
Vrt ti je ko curica, prekrasan je, a ćukonja je pravi pozer.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja moje lavande neće biti nikada tako velike kao tvoje, jer su moje uvijek u polusjeni ili debelom hladu ( pogrešno mjesto, ali drugoga nemam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
mali gogo hvala i ja se odmah osijećam kao curica ![]() proljeće ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Dobro nam došel prijatelj. A vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pa konačno draga da nam predstaviš svoj vrt! baš sam vesela i moram te pohvaliti! krasnog si cvijeća imala a ove će godine uskoro početi, eto, snijeg se otapa!
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala vam na dobrodošlici i posijeti moga vrta
![]() ![]() mama yucca ![]() bebe yuce i prošlogodišnje viseće pelargonije ![]() na prozoru,prošlogodišnje peralgonije i asparagus ![]() Sa ovom dracenom nikako na zelenu granu,ne nalazimo zajednički jezik već deset godina ili je previše zaljevam ili malo nikako da se dogovorimo. ![]() sanseverija visoka Toliko za danas. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sanseverija je prekrasna a bogami i ostale biljkice su lijepe
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Sve je krasno ali lavanda me odusevila najvise , predivan grm! :)
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Koja juca, predivna je, ostala sam bez riječi, nešto takvo dugo nisam vidjela, sve ti je prekrasno a što se tiče snijega, samo se nadam da neće opet zabijelit....
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
SVE ZA 5,šetajući tvojim vrtom nauživala sam se ljepote koja obara.Lavanda kao na Hvaru,mirišljava i ponosna,kućni ljubimac pozira,jer zna da je ljepotan.
Hvala ti što si mi otvorila vrata svog doma.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ako je vrt lani bio tako cvjetni i bujni ove godine može biti samo ljepši i bujniji i cvijetniji!!! Lončanice su prekrasne!
Veselim se novom vrtu za šetnje i novim sličicama za razgledavanje!!! Dobrodošla ariM, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepi noviteti za ovu sezonu!
Jedna velika pusa pesonji!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za novitete
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo cviće je u pripremi za tvoj vrt,takvu aloicu sam i ja nedavno nabavila
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasan vrt i biljkice..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobrodošla
![]() Jako lijep vrt, puno krasnog cvijeće. Bit će ovo još jedan vrt za uživanje ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |