Moje gospodarstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pokušaj skinuti Hiren's BootCD. Tu imaš alata(programa) za sve i svašta pa ako ti oni ne pomognu onda nazovi Houston.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nije baš smiješno, ali kud baš ljut ko leptir
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Raduje me ovaj novi vrt
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Provjeri dvd. Ako je izgreben ili si pisao po njemu flomasterom koji probija na drugu stranu, ništa od slika. (Opaska iz vlastitog iskustva!) Pokušaj ga oprati pastom za zube.
|
|
![]() |
|
superGec ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 28 |
Opran, dezinficiran isproban na više compova i sa masu programa al jednostavno neće! Probat ću još preko neta sa ljudima koje kažu za sebe da profesionalno rade recovery i da ako nije izgreban mogu vratiti podatke!
Probat ću pa ne vrijedi to kravu! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ne razumijem ovo s dvd-ima. Ako su beckup, znači da su ti slike ostale u compu pa ih ponovo spržiš. Ili ipak nisu?
E, onda je frka jer nas ima puno u redu čekanja za nove slike. Starinske su ti košnice super, a da ne govorim o onoj hobi košnici.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Viš koja sam ja tuka! Meni mora Božikovina reči da si domaći, a bliže si meni nego njemu. Čuj komentara nemam. Kod vrijednih ljudi ima svega !
|
|
![]() |
|
superGec ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 28 |
Kanadski javor,Šećerni javor (Acer saccharum)Jel ima netko sadnice,sjeme i iskustva s tim drvom? |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bok sused! Kej su ti to čele na Pogančecu ili v Preseke? Za javora pitaj v potražnje biljaka, tam buš najprije našel. Ak nema onda se pokloni svijetomu Guglu!
|
|
![]() |
|
Da budemo točni Kraljev vrh ![]() |
|
![]() |
|
Ove godine sam posadio dvije Japanske Sofore
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da će uspjeti i jednog dana izrasti u ovako lijepo drvo! ![]() Sophora japonica L. Porodica: Fabaceae Habitus: listopadno stablo, okruglaste krošnje koje postiže visinu do 25 m Kora: u mlađoj dobi sivozelena i glatka, a u starijoj dobi sivosmeđa i uzdužno izbrazdana; mlade grane i izbojci su zelene do maslinastozelene boje Pupovi: spiralni, sitni i skriveni iznad velikog i potkovičastog ožiljka otpalog lista Listovi: neparno perasti i do 25 cm dugi; sastavljeni od 11-25 jajolikih listića Cvjetovi: žućkastozeleni i skupljeni u vršnim i do 25 cm dugim metličastima cvatovima; cvate u srpnju i kolovozu Plodovi: žućkastozelene, člankovite i do 6 cm duge mahune Prirodna rasprostranjenost: Kina i Koreja Na području prirodne rasprostranjenosti raste na toplijim staništima do 800 m. n. v. Prva sofora u Europi je uzgojena u Parizu prije oko 240 godina, a kod nas je prvi put unesena krajem 19. stoljeća. Često se koristi za sadnju u alejama i parkovima. Najviše joj odgovaraju topla i osunčana mjesta. |
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Dobro nam dosao superGec, imanje ti je fenomenalno, svega po malo, sta mene jako veseli, pcelice, ptice, stablasice, grmici ,ma svega ce biti,super jedva cekam, za ovo do sada sve pohvale kolega
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Evo jedna Top Bar košnica "afrikanka" koja se snašla na imanju u zimi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još par starih fotkica.
![]() stari štagelj ![]() friško posađeni boreki ![]() moj "Deutz" za pčelarenje ![]() prilaz na vlastitu odgovornost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za svako drvo ili biljku koju uništiš bi trebao bar duplo ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo ti je gospodarstvo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
slažem se sa Mari sve što je napisala potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dugo te nije bilo tu s nama, dobro nam došao natrag i nemoj opet štrajkati nego javi kak ti je prezimila aspidistra.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Jao imanje ti je predivno, nemam riječi.
Samo stavljaj još slika; od sad i tebe svrstavam među ljude čije vrtove redovno pratim.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |