Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dubrovačka regija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dubrovačka regija

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 23:34
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 23:34
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 23:33

....dugo nisam ni ja bila na ovoj temi....

...suton u Uvali Lapad, pravo ime je Uvala Sumartin.....nedaleko našeg stana.....tu smo proveli i djetinjstvo i mladost....

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2008 u 20:24
kolko me dugo nije bilo ovdje , i evo želim manči -tvome sinu sve zdravlje ovog svijeta , tebi radost i zadovojstvo , i vjeru u bolje sutra , nemoj se samo opredati , mi majke smo najjače onda kad nam je najteže .i nismo toga ni svjesne ,
a pregledavajuči slike od prije (5 mj)vidim da je tu kod vas brod od kompanije carnival- za koju moja tinkica radi pa se nadam da če jednom i ona posjetiti dubrovnik . mada je sada preko -  LA - SAN DIEGO i eto često se čujemo, ovo je brod koji ima turu po evropi ,
mada imamo tamo jednog finog mladića koji je bijo u posjeti kod nas , isto tako koji se upoznao sa tinom preko int.veze ,i došao u sisak da se upoznaju  ali eto nije suđeno , ali ko zna u budućnosti?
ja sam nekad davno bila na maturalcu u dubr. u kuparima ali se više ne sjećam kako to sad izgleda .ali zavidim ti na okolini
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2008 u 00:07
....luka Gruž...

...Lapadska obala i brdo Petka...

...hrabri Sinbad ( latinsko jedro ? )...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 21:49

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 22:41
...u ponoća koncert na skalinima crkve sv Vlaha.....Milo Hrnić......nekada su to bili Dubrovački trubaduri....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 22:38
Kako su nam se noge umorile, potražile smo mjesto za sjedanje...

Lokanda na Peskariji u staroj luci

...slike same govore...mali lignjići na žaru...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 22:33
---
Katedrala

...gradski zvonik...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 22:24
...
...vatromet u staroj gradskoj luci...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 22:19

...zidine su  po svim bridovima  ukrašene lampicama...tvrđava Minčeta...

....ulaz u Grad sa drvenim mostom...

...Stradun...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 22:15
Dubrovačka noć, 10. srpnja 2008.g.

Pile, zapadni ulaz u Grad, rijeka čeljadi dolazi busovima ( besplatna vožnja)

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 13:09
Slike su predivne, meni je Dubrovnik oduvijek bio prelijep,vežu me lijepe uspomene...

Manči, jako mi je žao za tvoga sina i tebe...i moja mlađa sestra također sa mojom nećakinjom ima velikih zdravstvenih problema, kroz koje nije sama prolazila već sa svima nama( cijelom obitelji) tako da si mogu probati zamisliti kako ti je i znam da nije lako,ali eto čovjek dobije od nekud ti snagu da sve izdrži...
Šta da ti kažem, nikada ne smiješ prestati nadati se da će se izvući sa minimalnim posljedicama, tako se i mi nadamo za našu Anu Mariju!!!

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 09:31
Manči, probudila si mi sjećanja ovim sličicama! smile75
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 08:22
za pozdrav, slatki đardinić u kamenu,  verbena i  mršavi  ostić

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 08:21
malo parka

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 08:20
portal crkve Mala braća

Onofrijeva fontana velika

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 08:17
zvonik crvke Mala braća

pogled na penjače po zidinama

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 08:15
Poslom sam pošla u Grad, nisam bila 2 mjeseca....bilo mi lijepo k'o da sam  turist......u trku  sam nešto slikala..... za vas....

ulaz u crkvu Dominikanaca

galerija Sebastijan

ulaz na Stradun s Ploča

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 21:26

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.