Dubrovačka regija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
....dugo nisam ni ja bila na ovoj temi....
...suton u Uvali Lapad, pravo ime je Uvala Sumartin.....nedaleko našeg stana.....tu smo proveli i djetinjstvo i mladost.... ![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
kolko me dugo nije bilo ovdje , i evo želim manči -tvome sinu sve zdravlje ovog svijeta , tebi radost i zadovojstvo , i vjeru u bolje sutra , nemoj se samo opredati , mi majke smo najjače onda kad nam je najteže .i nismo toga ni svjesne ,
a pregledavajuči slike od prije (5 mj)vidim da je tu kod vas brod od kompanije carnival- za koju moja tinkica radi pa se nadam da če jednom i ona posjetiti dubrovnik . mada je sada preko - LA - SAN DIEGO i eto često se čujemo, ovo je brod koji ima turu po evropi , mada imamo tamo jednog finog mladića koji je bijo u posjeti kod nas , isto tako koji se upoznao sa tinom preko int.veze ,i došao u sisak da se upoznaju ali eto nije suđeno , ali ko zna u budućnosti? ja sam nekad davno bila na maturalcu u dubr. u kuparima ali se više ne sjećam kako to sad izgleda .ali zavidim ti na okolini |
|
![]() |
|
....luka Gruž...
![]() ...Lapadska obala i brdo Petka...
![]() ...hrabri Sinbad ( latinsko jedro ? )...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...u ponoća koncert na skalinima crkve sv Vlaha.....Milo Hrnić......nekada su to bili Dubrovački trubaduri....
![]() |
|
![]() |
|
Kako su nam se noge umorile, potražile smo mjesto za sjedanje...
![]() Lokanda na Peskariji u staroj luci
![]() ![]() ...slike same govore...mali lignjići na žaru...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Katedrala
![]() ...gradski zvonik...
|
|
![]() |
|
![]() ...vatromet u staroj gradskoj luci...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]()
...zidine su po svim bridovima ukrašene lampicama...tvrđava Minčeta...
![]() ....ulaz u Grad sa drvenim mostom...
![]() ...Stradun...
|
|
![]() |
|
Dubrovačka noć, 10. srpnja 2008.g.
![]() Pile, zapadni ulaz u Grad, rijeka čeljadi dolazi busovima ( besplatna vožnja)
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slike su predivne, meni je Dubrovnik oduvijek bio prelijep,vežu me lijepe uspomene...
Manči, jako mi je žao za tvoga sina i tebe...i moja mlađa sestra također sa mojom nećakinjom ima velikih zdravstvenih problema, kroz koje nije sama prolazila već sa svima nama( cijelom obitelji) tako da si mogu probati zamisliti kako ti je i znam da nije lako,ali eto čovjek dobije od nekud ti snagu da sve izdrži...
Šta da ti kažem, nikada ne smiješ prestati nadati se da će se izvući sa minimalnim posljedicama, tako se i mi nadamo za našu Anu Mariju!!!
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Manči, probudila si mi sjećanja ovim sličicama!
![]() |
|
![]() |
|
za pozdrav, slatki đardinić u kamenu, verbena i mršavi ostić
![]() |
|
![]() |
|
malo parka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
portal crkve Mala braća
![]() Onofrijeva fontana velika
![]() |
|
![]() |
|
zvonik crvke Mala braća
![]() pogled na penjače po zidinama
![]() |
|
![]() |
|
Poslom sam pošla u Grad, nisam bila 2 mjeseca....bilo mi lijepo k'o da sam turist......u trku sam nešto slikala..... za vas....
ulaz u crkvu Dominikanaca
![]() galerija Sebastijan
![]() ulaz na Stradun s Ploča
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |