bilježim se s štovanjem! |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalija,JOŠ ga nemaš???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
hej,
ak ima malo za mene,
pa mi doneseš u srijedu na kavicu....
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
shasha,pričuvaš mi onda phlox do proljeća da ga sad ne maltretiram pa mi onda pošalješ?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
U proljeće,ili kad ga budem čupala,javim vam,da nekog ne zaboravim.Malosrce,za tebe smo se već dogovorile Andrea i ja
![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
čula sa, th |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Dijelite flox.....moram uzeti bilježnicu i početi zapisivati....
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
monna i natalija-paketići poslani...javite mi kada stignu,pliz...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
obavezno
![]() |
|
![]() |
|
ako slučajno ne bi stigli živi do vas javite mi pa vam šaljem ponovo...sada imate svaka punu kutiju od cipela...bilo bi mi žao da im se kaj dogodi ...valjda neće...ako ne stignu čitavi sljedeći put šaljem Fed-Exom...oni su mi najbrži i nabolji
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Je malo off topic no ,Jelena,ja cvijeće šaljem a i dobivam preko HP.Ako šaljem reznice ili slično onda šaljem EMS-om.Jeftino je(prema ostalima gdje sam pitala) a dođe drugi dan sigurno(odeš na poštu i veliš da šalješ EMS-om i one ti sve naprave)
|
|
![]() |
|
pa,jesam draga...to sam prvo pitala ali mi je rekla da dolazi prekosutra i da košta 47kn kaj mi se učinilo puno a toliko putuje i običan paket...zapravo za običan je rekla 4 radna dana što nije istina , uvijek dođu ranije....inače sam primjetila da svaka pošta malo drugačije zaračunava....a ovo je bila centralna pošta u Jurišičevoj u ZG......pitam je ako šaljem s povratnicom kada dolazi ona isto kaže 4 radna dana a ja nedavno slala paketić na Krk i došlo odmah drugi dan tak da više sada ne znam...ljuta sam kaj nemrem dobiti točnu informaciju...svaka pošta drugačije.... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a što je EMS?
ja sam dosada sjeme slala u običnoj kuverti (plavoj jer sam takve imala doma) a neke biljčice u žutoj kuverti sa zračnim jastucima i sa hp nije bilo problema, stigne za par dana |
|
![]() |
|
jelena stigao mi paket
![]() danas me zove starija vila i kaže - mama dobila si neki paket naravno da ga je i otvorila dok sam ja stigla kući... ko zna što je mislila da je unutra hvala ti puno ![]() da provjerim - ja biljčice sadim u zemlju na sunčani položaj i to je to, ili? |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
ooooo,super,baš mi je drago.....evo vidite da nije putovalo 4 dana kak je ona rekla...sve samo da vas oderu....
Natalija,samo ih pikni van gdje god imaš mjesta...one ti nisu iybirljive |
|
![]() |
|
već sam je njih smjestila, nadam se da se neće buniti
![]() |
|
![]() |
|
Ma za sjeme ne treba posebno slati.Ja EMS-om šaljem reznice da dugo ne putuju.Ne može doći za 2-3 dana jer ti naznače do drugog dana samo što ti biraš do koliko sati.Ako tražiš do 10 u jutro to je nešto skuplje.Ja velim do 17h drugi dan i to je normalna cijena.
E sad da se i ja temi vratim.Jelena,majčina dušica za tebe je kod Andree pa se sa njom oko primopredaje dogovaraj
![]() |
|
![]() |
|
nešto sa tražila i naišla na temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1786 |
|
![]() |
|
shasha,hvala ti puno,već sam se čula sa andreom...super ste se sjetile..
nato,hvala na linku,.....prekrasna mi je [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |