Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bilježim se s štovanjem!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

bilježim se s štovanjem!

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 12:54
Natalija,JOŠ ga nemaš???smile101Drage moje,kaj ne čitate moju ponudu u oglasima??? Ja phlox bacam,naravno da plačem jer ga više nemam kud rasaditi.JAVITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-----u proljećeLOL,onda se presađuje.Ok,može se i sad,no onda se lijepo primi a sad bu to malo teže.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
malosrce View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malosrce Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 21:18
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Natalija,JOŠ ga nemaš???smile101Drage moje,kaj ne čitate moju ponudu u oglasima??? Ja phlox bacam,naravno da plačem jer ga više nemam kud rasaditi.JAVITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-----u proljećeLOL,onda se presađuje.Ok,može se i sad,no onda se lijepo primi a sad bu to malo teže.

hej,

ak ima malo za mene,
pa mi doneseš u srijedu na kavicu....
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 00:52
shasha,pričuvaš mi onda phlox do proljeća da ga sad ne maltretiram pa mi onda pošalješ?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 08:44
U proljeće,ili kad ga budem čupala,javim vam,da nekog ne zaboravim.Malosrce,za tebe smo se već dogovorile Andrea i jaWink
Na vrh
malosrce View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malosrce Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 11:05

čula sa, thTongueanks.....

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 11:44
Dijelite flox.....moram uzeti bilježnicu i početi zapisivati....Heart
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 12:28
monna i natalija-paketići poslani...javite mi kada stignu,pliz...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 13:27
obavezno Big%20smile
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 14:53
ako slučajno ne bi stigli živi do vas javite mi pa vam šaljem ponovo...sada imate svaka punu kutiju od cipela...bilo bi mi žao da im se kaj dogodi ...valjda neće...ako ne stignu čitavi sljedeći put šaljem Fed-Exom...oni su mi najbrži i nabolji
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 20:54
vauuuu!!!! Jelena, odmah javljam čim stignu! Vjerujem da će ipak biti sve ok!
Hvala unaprijed! Hier%20klicken!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 22:17
Je malo off topic no ,Jelena,ja cvijeće šaljem a i dobivam preko HP.Ako šaljem reznice ili slično onda šaljem EMS-om.Jeftino je(prema ostalima gdje sam pitala) a dođe drugi dan sigurno(odeš na poštu i veliš da šalješ EMS-om i one ti sve naprave)
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 09:18
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Je malo off topic no ,Jelena,ja cvijeće šaljem a i dobivam preko HP.Ako šaljem reznice ili slično onda šaljem EMS-om.Jeftino je(prema ostalima gdje sam pitala) a dođe drugi dan sigurno(odeš na poštu i veliš da šalješ EMS-om i one ti sve naprave)

pa,jesam draga...to sam prvo pitala ali mi je rekla da dolazi prekosutra i da košta 47kn kaj mi se učinilo puno a toliko putuje i običan paket...zapravo za običan je rekla 4 radna dana što nije istina , uvijek dođu ranije....inače sam primjetila da svaka pošta malo drugačije zaračunava....a ovo je bila centralna pošta u Jurišičevoj u ZG......pitam je ako šaljem s povratnicom kada dolazi ona isto kaže 4 radna dana a ja nedavno slala paketić na Krk i došlo odmah drugi dan tak da više sada ne znam...ljuta sam kaj nemrem dobiti točnu informaciju...svaka pošta drugačije....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 10:43
a što je EMS?

ja sam dosada sjeme slala u običnoj kuverti (plavoj jer sam takve imala doma)

a neke biljčice u žutoj kuverti sa zračnim jastucima i sa hp nije bilo problema, stigne za par dana
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 12:59
jelena stigao mi paket smile79

danas me zove starija vila i kaže - mama dobila si neki paket
naravno da ga je i otvorila dok sam ja stigla kući...
ko zna što je mislila da je unutra

hvala ti puno smile99

da provjerim - ja biljčice sadim u zemlju na sunčani položaj i to je to, ili?

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 18:31
Jelena, paket stigao!!!Hier%20klicken!

Sve je u redu sa biljčicama, i sve su preživjele!!

Hvala, hvala!Hier%20klicken!
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 21:37
ooooo,super,baš mi je drago.....evo vidite da nije putovalo 4 dana kak je ona rekla...sve samo da vas oderu....

Natalija,samo ih pikni van gdje god imaš mjesta...one ti nisu iybirljive
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 22:39
već sam je njih smjestila, nadam se da se neće buniti smile113
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 23:44
Ma za sjeme ne treba posebno slati.Ja EMS-om šaljem reznice da dugo ne putuju.Ne može doći za 2-3 dana jer ti naznače do drugog dana samo što ti biraš do koliko sati.Ako tražiš do 10 u jutro to je nešto skuplje.Ja velim do 17h drugi dan i to je normalna cijena.
E sad da se i ja temi vratim.Jelena,majčina dušica za tebe je kod Andree pa se sa njom oko primopredaje dogovarajWink
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 06:58
Originalno poslano od člana Jelena Jelena napisao:

evo i ovo tražim...super mi izgleda a samo piše da s ezove gromotulja...jel zna netko više o tome?

nešto sa tražila i naišla na temu

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1786
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 14:00
shasha,hvala ti puno,već sam se čula sa andreom...super ste se sjetile..

nato,hvala na linku,.....prekrasna mi je [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.