Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 34> |
Korisnik | |||
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
dada nemoj se smijati ali ako imas prontovo ulje za namjestaj, znas ono tamno, mozes i s tim ispatinirati sliku. znam da ti zvuci smijesno, no tako sam sama radila fora je ;) casna rijec ;)
|
|||
![]() |
|||
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
||
Hvala.Drago mi je da ti se sviđa.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Nera, jako slatki ježći. Bravo.
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
rado te primamo.. dobro nam došla... ![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Nera.. krasni radovi.. samo tako naprijed...bravo
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Ma sve je moguće...i ja često improviziram i eksperimentiram. Hvala za ideju! |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
samo naprijed draga......
|
|||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
ajme ormarica. prekrasan je!!
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
nera, dobro nam došla i još nam puno ovako lijepih radova pokazala
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
nera, jako lijepi radovi, jezici su full slatki. kao pozdrav jeseni :)
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Pošalji adresu...pa ću ti poslati patinu ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala cure na lijepoj dobrodošlici i na lijepim komentarima što se tiće mojih radova.
Evo još jedan uradak moje malenkosti.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Malo morskog ugođaja.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Nera, a zakaj ne otvoriš svoju temu?
Imaš ti toga za pokazati...pa bi bilo super da imaš svoj topic ![]() |
|||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
nera, mozda najbolje da otvoris svoj topic pa poslazes sve svoje lijepe radove.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |