OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282930 |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otoče,ovo ti je stvarno ispalo predobro
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Približavaju se blagdani, pa treba malo ukrasiti dom.
Kako kod mene nema snijega, neka bude malo zimskog ugođaja na tanjurima ![]() ![]() ![]() Sunčani zimski dan i zvijezdama obasjana zimska noć ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasni tanjuri
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jako lijepo. Ovo sa zlatnim točkama je baš fora. |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
tanjuri su prekrasni, jednostavno ne znam kojeg bi izdvojila
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Otoče pa super su ti tanjuri, hrabro si to napravila na njima, ja bi se bojala onako sa zlatom ukrasiti tanjur, ali meni je perfa.
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Odgledala sam sve, od prve do poslednje i mogu samo reci da sam odusevljena.Ovi poslednji tanjiri su mi vrh, narocito mi se dopada sto si ih radila zlatnom, a ne belom bojom, ovako je motiv vise dosao do izrazaja.Presavrseno.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
nemam pojma kako do sada nisam pregledala ovu galeriju, ali sam je sada pregledala od prve do zadnje stranicei stvarno ne mogu da se odlučim šta mi se sviđa jer sve mi je originalno, jedinstveno i preprepre dobro, svaka čast majstorici kapa do poda na originalnosti i izvedbi radova
![]() ![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282930 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |