Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 370> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepe dekoracije si napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Lantana i Mirko sretan vam Božić i sve najbolje!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sretan i blagoslovljen Božić svima u obitelji
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Lantana, pa kod tebe nema čega nema
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoja staza sa kamenim skalama, njezin početak (od donjeg vrta) s žutom senekiom i podraneom i njezin, gornji dio imaju za mene posebno značenje !! Staza uspomena i sječanja na prekrasne trenutke i najdivnije prijateljice !! ![]() Prekrasan vrt, i u proljeće i ljeto, u jesen i zimu !! Kao da nije ni na nebu ni na zemlji !! ![]() Posebno lijepa slika, najljepšeg otoka na zemlji, Jako neobično drvce a posebna čestitka-razglednica za najljepše želje !! Hvala ti na njima, a najljepše želje i vama šaljem !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako dugo nisam bila tu, hvala svima na posjeti
![]() Anđelka, ja ih do sada nisam nikada spremala, ali prošle godine su baš ove na slici koju si kopirala skoro poginule, jer je dva puta pao snijeg s ledenom burom, ovu godinu ću ih spremiti na jednu plicu, ako sve stane i u apartman kad odemo na godišnji, ionako nema gostiju ![]() Evo već je Božić pred vratima, bura je puhala nemilice, ali u vrtu još uvijek ima dosta cvijeća. Danas je bio prekrasan sunčan dan pa sam malo poslikala, žuta, donatica i njevica su najrascvjetanije, ima i pokoja ruža, ostići, grčki oleandar, gazanie, leonotis. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo sam dekorirala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju za sve vas ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna je jesen u morskim vrtovim!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Uživam i ja....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kako divne slikice, kako divni motivi!
Uživam...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sarajka, drago mi je da ti je prijala šetnja.
Anabistrica, ja sam imala samo jednu i od nje sam presađivala i kao da je svaki put drugačija narasla. Camellia, ovo joj cvjetovi polako odlaze pa su postali ljubičasti. Anastazija ja vjerujem da je kod tebe i sada prekrasno, bez obzira na veliku količinu lišća. Blue sky imaš pravo kod nas uvijek nešto cvjeta, sad će početi ostići, gazanije, ruže cvatu do veljače, a već krajem prosinca i početkom sječnja počnu cvjetati bademi i proljetnice. Belice drago mi je da sam ti uljepšala dan i ja uvijek uživam kad obilazim vrtove, makar virtualno. Mali kaktus ![]() Andina hvala, ima tu puno lijepih vrtova, a i vaš će jednom biti pravi mali park. Moon djelovao je jadno kad sam ga našla, unutra je bio neki gips i umjetno cvijeće, to sam sve skinula i oprava i dobila krasan pitar. Otok sve je požutilo, i kod tebe kažeš, žuta je ipak najjaća boja cvijeća. Korijenko, ja sam ga ovo ljeto posebno pazila i zaljevala, ali eto ne odgovara mu vjetar, a tu uvijek nešto puše. Sara ja se nadam početkom siječnja, i ja bi željela sa se vidimo ![]() Ovu s bijelim laticama imaš ili ne? Svih vas pozdravljam i idem još malo u šetnju po vašim vrtovima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ajme draga koliko divnih krizantema imaš, posebno mi je lijepa ona pacifika s bijelim laticama...nego, jel se ti spremaš u naše krajeve? kada dolaziš? prošli sam puta bila u bolnici za vrijeme tvojeg dolaska no, ovaj me puta ništa nebi smjelo spriječiti da se vidimo...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tebi je acera istuklo jugo a meni je onog mog većeg bordo poharala suša pa mu je više od pola lišća otpalo i prije nego je dospjelo dočekati jesen.
Pacifike i gazanije su ti famozne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Boje i mirisi juga! "Žute" caruju. I kod nas.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krizanteme caruju, pacifike su i meni krasne i kad ne cvjetaju...e a ovo
"Ovih dana sam dijelila sukulente pa sam i sebi napravila jedan mali vrtić u nekoj zdjeli koju sam našla pored kontejnera
![]() ![]() ovo se zove pronalazak, odličan je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |