Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 56> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo sam pregledala opet sve tvoje radove i mogu samo reći da si majstorica,kutijica,shabbya,cracklea,klimta...ma svega...jedva čekam nove radove
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara pa gdje si ti???
Prvo nas navučeš onim prekrasnim kutijicama i onda nestaneš...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej saara di si nestala? Javi nam se malo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
saaro gdje si, nedostaješ nam...jesu li te zatrpale kutijice?
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijica je božanstvena. Savršeno izgleda. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
koji krasni radovi... ne znam koji je ljepši od kojeg ...a tek raspucavanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Kako vi mene lijepo razveselite. Baš vam hvala
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Potpisujem! Inače, ja obožavam Klimta...Bravo! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Odlična i elegantna kutijica,vrhunske izrade!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara zahvaljujuc tebi klimt mi se poceo sviđat,kutijica je izmisljena
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne volim pretjerivati već reći onako kako je, stoga Saara moram reći da si za moj pojam Klimt - majstorica! Skidam kapu!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala.
Već sam pisala nabavljala sam ih u Euroshopu dok je bilo izbora po 12-13 kuna. Već neko vrijeme nema ništa zanimljivo |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutijice nam nikako ne mogu dosaditi jer se ti uvijek iznova potrudiš učiniti ih zanimlkjivima i drugačijima...one su jednostavno stvorene za tebe...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ah, potpisujem sve tete i uživaaaaaaaam
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivna kutijica...i meni se svida visebojno ispunjavanje pukotina...gdje samo nabavis te lijepe kutijice..i po kojoj cijeni, ako nije tajna??
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kao što sam već rekla....nemoj ih prestati raditi, svaka je posebna na svoj način...i dopada mi se ovo dvobojno ispunjavanje pukotina....
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ma kome bi mogle dosadit takve kutije....savršene su!
|
|
![]() |
|
puno vam hvala na lijepim pohvalama drage tete
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jakkkkoooo doobrooooo....izvrsno..kutijica ti tako dobro nenametljivo prati prizor slike..sve ove kutijice su meni do sada najbolje klimtovski ukomponirane,,što je rekla Izzy možda se je i on kadkad zapitao da li je pretjerao kadkad sa zlatom ..mislim da bi ovo i te kako odobrio..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |