Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 33>
Korisnik
Poruka
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:53
Evo konačno nekaj mojih radova,jedva sam opet skužila stavljanje slika,pa naći pravu veličinu,a tek instaliranje motorole da uopće mogu stavit slike,užas...veli mm da se toliko živciram da me bude šlagiralo i da je najbolje da se ostavim decoupagea...uglavnom ovo je jedan od poklona za božićni swap

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:54
ovo je jedna plastična posuda za kavu...Izzy me je zarazila točkicama,špricam ko velika

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:55
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:57
plastična zdjelica preuređena u posudicu za pšenicu

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 15:58
limena kantica(zanemarite cvijeće u njoj,tek je posađeno i nije se još primilo)

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:00
ovaj tanjur mi nije ispao baš dobro,jer mi je boja probila kroz salvetu,nema veze taj je ionako moj,a i izgleda mi kao da je star i na nekim mjestima izgreban

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:03

e tebe je vrijedilo čekati!

prekrasni su ti radovi, svi po redu su savršeni. i super ti ide to točkanje.smile55
samo... nešto mi je poznata ova žuta čipka što se nazire ispod radovaWink
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:08
Jelda da je lijepa čipka!
Za one koji ne znaju ona čipka ispod radova,to su radile vrijedne Anastazijine ruke.
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:10
ovaj tanjurić se slabo vidi,nisam ga dobro poslikala

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:11
znam da ovo ne spada tu,ali ova mi je dekoracija na prozoru baš slatka

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:44
Draga piramida, ako ti mogu dati savjet nadam se da se nećeš ljutiti a možda još nekome pomogne. Meni se to probijanje boje isto dogodilo i mislim da znam zašto. Isto se radilo o staklu i prvo sam njega namazala tanko ljepilom i naljepila motiv. Super mi je ispalo i onda sam jednostavno zaboravila prijeći i preko salvete ljepilom, već sam kada se osušilo prešla sam bojom. Sve je probilo.
Inače super su mi tvoji radovi
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 16:57
Karmen hvala ti na savjetu.Normalno da se ne ljutim,drago mi je da znam u čemu griješim.Malo sam radila na staklu,samo zbog tog probijanja boje.Čak sam i mislila motiv prije polakirat pa tek onda dorađivat bojom.Sad moram u nabavku tanjura i isprobat ovaj tvoj sistem....jedva čekam.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 22:18
piramida bome se isplatilo cekat na tvoje radove,fantasticni su,bravoooooooooooooosmile211
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 08:59
Krasno, krasno!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 09:41
jako mi se sviđa kako si isti motiv Mrazeka koristila na različitim predmetima.....sad imaš krasan kompletsmile71
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 10:44
ja opet recikliram,jedna limena kantica sad će služiti kao posuda za olovke na mom radnom stolu...naravno htjela sam da izgleda čim starije,neznam koliko sam uspjela,ali sam zadovoljna

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 10:45
druga strana

Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 10:58
konzerve su ti super...svaka čast na ideji, nikad mi to ne bi palo na pamet!!!!
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:27
moje viđenje Egipta,uživo izgleda puno bolje

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:28
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.