LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šmrčkice prekrasan bucket, hvala ti od srca
![]() Očito da sam postala i senilna, pa zaboravbila svima zahvaaliti ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Moje Schlumbergere su počele pupati a i cvasti
![]() ![]() ![]() Onaj pozadi je kasniji i pupoljci su jako maleni Moj se zimski vrt povećao ![]() ![]() I cvijet Orhideje ![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lora , setala sam po tvojem vrtu i neznam kaj mi je ljepse :
narandjaste ili bijele krizanteme ili one predivne ruze ! ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lorice evo i mene malo u tvom vrtu nakon dužeg razdoblja, bila sam ja ali ne ostavljam trag! Nije bilo vremena
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
U vrtu je prava jesen, koja ima svoje čari. Krizanteme i gazanije su ti super, dobro si sredila dvorište, noviteti su fantastični, a u kući nema čega nema, pravi si cvjetoljubac
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Posjet tvom vrtu i tvom cvijeću za mene je svaki put divan doživljaj.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene malo na šetnji po tvom vrtu i u kućici.Lijepo si uredila dvorište,a i sobno cvijeće je krasno.Moja pacifika je isto takva,ja sam ju dobila ovu jesen,ali mislim da će se lijepo razrasti,tako mi je Anaida rekla,a ja joj vjerujem.
|
|
![]() |
|
Zaboravila sam, Bako pacifičku sam tek pred nedavno dobila......
|
|
|
![]() |
|
Bako Mari, hvala......
Ma ima kod mene još uvijek dosta mjesta za MM ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
[QUOTE=baka]A gdje prebiva TM?
![]() ![]() ![]() ![]() Lora prekrasno cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A gdje prebiva TM?
![]() Mislim, uz onoliko kućno bilje,pa ono na zimovanju, jesi li mu ostavila koji slobodni kutak?
![]() Sad malo ozbiljnosti! Vrt si sredila jako lijepo, cvijeća imaš još poprilično!
![]() ![]() ![]() Kuća ti izgleda kao pravi zimski vrt!
![]() Kroton se krasno oporavio i plijeni svojim nijansama crvene boje. A što je s pacifičkom? Je l' još mlada, odnosno prekratko kod tebe ili...?
|
|
![]() |
|
Nemam pojma što se dogodilo prema kraju, sve mi piše debelim slovima, a Nataly, sam dvaput odgovorila...Senilka, što se može
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() To je ono što mi čini veliko zadovoljstvo što me smiruje i opušta. Ujutro kratka šetnja/inspekcija. Poslijepodne radna akcija koliko mogu i kad mogu. Ponekad radni dio silom prilika izostane. Šmrčkicenije baš kao u botaničkom zimskom vrtu, ali ima dosta toga. Pa kad su ružni kišni dani šećem iz prostorije u prostoriju i pričam sa svojim biljčicama, zamišljajući da šetam po vrtu. ![]() Hoya i znala sam da češ ga prepoznati ![]() ![]() Draga, upravo male stvari i divne geste mogu nekoga nevjerojatno obradovati.To je ono što te čini sretnim i zadovoljnim. A ti to znaš najbolje ![]() TrišaNije uvijek sve pic-pic. Ima dana i kad je pac-pac.No trudim se koliko mog. Još da nema onih nesretnih škala ![]() I da pogodila si, u kupaoni je onaj luckasti Croton. Wilmač,Moon, Free, Antonija hvala Nataly I mene oduševljavaju gazanije i još ovako krcate pupova. Sve razmišljam da ih ostavim da prezime vani. Anaida Samo ti dodji, vrlo si mi dragi gost Gioia Ruža je bila planirana, a camelija je sama uskočila, a bila je jedina.... Nataly I mene gazanije još uvijek uveseljavaju sa svim tim pupovima,Sve razmišljam da ih ostavim da prezime vani. |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja sam u posjeti kod tebe zaista uživala, još puno toga imaš rascvjetanog!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala sam u prekrasnom cvijeću!!!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drga Lorice, evo i mene u obilasku tvojeg vrta i kućice! Baš si nam sve lijepo slikala, pojasnila i pokazala!! Hvala ti i doći ću opet uživati u cvijeću i učenju imena!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pohvale za sve, ali su mene, draga Lora, najviše oduševile slike gazanija.
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lora draga, krasne biljke imaš u kući i dvorištu, sve fino,uredno... svka čast! novitete također pozdravljam!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |