Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 46> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
A to si bila ti bebolina sjećam se da je ntko ponudio nabavu ali sam zaboravila. :(
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
Oči su mi ispale na ovu žutu!! A da nisam gledala 5 puta kakvih sve ima...
Bebolina, prekrasna je a i kombi puca po šavovima . ![]() |
||
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
||
![]() |
||
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
|
Jao Bebolina kaj mi radiš?!
![]() |
||
Think green, dream in colours!
Varaždin |
||
![]() |
||
|
![]() Uzela ja jutros dostavno vozilo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Beolina nema veze ionako sam već puno novaca potrošila na druge biljke,bude prilike nagodinu. ![]() |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
@Mona, to ti je Sandevilla
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
hvala puno na odgovoru.....aj sad trazim po forumu kak se to cudo uzgaja
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
evo nadjoh ovo.....tako da sam to dobro i izabrala ovako pametna....koliko ja kuzim ova moja je zbunasta, a ne puzeca.....tako da mi i odgovara
http://www.cvijet.info/biljke_penjacice/dipladenia___mandeville___sundaville/15750.aspx |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Mandavilla i sandavilla su biljke iz porodice dipladenija. One vole puno sunca i topline a vodu tek kad se zemlja u tegli potpuno osuši. Ako se vratiš koju stranicu unatrag, vidjet ćeš kako izgleda korijen veće biljke, ima rizome u kojima skladišti višak vode, tako da ako je zaboraviš zaliti, još bolje.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala.....e sad odoh spavati s osmjehom na licu .....i vama zelim ugodnu noc
![]() ![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |